Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Bee-bot

Hos ABC Leg kan du finde den populære Bee-Bot, som er en lille bi, der kan bevæge sig i forskellige retninger. Det er en lille robot, som kan programmeres med simple kommandoer. Det er et hit hos børnene, da den er sjov og samtidig kan de lære, hvilke veje man skal gå, for at man ender de rigtige steder. Man kan få tilhørende kort og måtter, så man kan lave forhindringsbaner til robotten. Børnene vil få en bedre forståelse for, hvad en robot er og hvordan man kan give robotten klare instruktioner. Det er et lærerigt og spændende stykke legetøj, som både kan bruges i hjemmet og i skolen. Bee-Bots er gode til de små klassetrin, da robotten kan fastholde børnenes koncentration, de lære en masse og de har det sjovt imens.

Computere, programmering, tablets og mere, er eksploderet i årenes løb. Derfor er det en stor del af børnenes hverdag i dag - allerede fra de er helt små. Det kan derfor være rigtig givende at købe noget legetøj, som kan lære barnet allerede fra helt lille af, hvordan computere, robotter og lignende fungere. Med den prisvindende og populære Bee-Bot, som du kan finde hos os, giver du barnet en god start på at forstå hvordan elektronik fungere.

Brug med fordel Bee-Bot i skoler og institutioner 

Bee-Bot er et prisvindende stykke legetøj, som har været en stor succes hos mange. Den bliver brugt flittigt i institutioner og skoler verden over, hvor børnene allerede fra start, kan få et billede af, hvordan en robot fungere. Med vores Bee-Bot klassesæt, vil du få de nye opgraderede Bee-Bots, som er udstyret med sensorer og kan optage lyd på deres vej. Man får 6 stk. Bee-Bots med, og de kan altså nu sige hej til hinanden, hvis de krydser hinandens veje. Bee-Bot kan huske op til 200 kommandoer, og man kan derfor komme igennem en lang forhindringsbane, hvis man får givet de rette instrukser. Man kan sagtens integrere Bee-Bot som en del af undervisningen og læringsprocessen. Man kan bruge måtter eller forhindringer, hvor børnene skal løse gåder, stave til et bogstav eller andet på vejen - og så gælder det om at få ens Bee-Bog til at løse opgaven bedst muligt!

Saml familien om Bee-Bots og få hyggelig kvalitetstid

Mangler I en hyggelig aktivitet, som familie, at lave i weekenden eller efter aftensmaden? Det kan være svært, at blive ved med, at være kreativ med forskellige lege og aktiviteter. Det er derfor også for mange, blevet den nemme løsning, at finde iPad’en frem til barnet. Med en Bee-Bot kan man sagtens, som familie, samles om denne smarte lille robot. Med vores Bee-Bot startpakke medfølger der en masse tilbehør, som fx aktivitetsmåtter, sekvenskort og skjold til barnets Bee-Bot, så barnet selv kan personliggøre sin helt egen Bee-Bot. Det kan samle familien på en anden måde end normalt, hvis alle prøver at løse forhindringer sammen og i fællesskab prøver at få navigeret robotten den rigtige vej. Bee-Bot kan genoplades med et USB-kabel, så man kan oplade den enten via sin computer eller en stikkontakt med en USB-netadapter – det er altså super nemt altid at have strøm på sin Bee-Bot!