Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

ABC plakat

Plakater med bogstaver er en oplagt mulighed for at kombinere stemningsfuld vægudsmykning med gode læringsmuligheder. Børneplakater er generelt fyldt med klare farver, som bringer rummet i en god stemning – og det gælder både børneværelse, legerum, klasselokale og fritidsordning. Med bogstavsplakater er der et utal af muligheder for at give væggene mere liv samtidig med, at børnene kan træne deres sproglige færdigheder blandt andet ved at øve alfabetet. Alle bogstaverne har fået sit eget grafiske og visuelle udtryk, hvilket gør dem nemme at genkende, når børnene lærer om alfabetet og deres egne begyndelsesbogstaver. ABC-plakatens illustrationer gør den oplagt som udsmykning på børnenes værelser eller i institutionen.

Plakater til liv, leg og læring

Børneplakater med bogstaver er oplagte til at give væggene liv, fordi de på alle måder appellerer til børn og deres nysgerrighed. Når vi skriver, at de både er til leg og læring, så er fordi de indbyder til gode indlæringsmuligheder samtidig med, at der er plads til barnlig nysgerrighed. Derudover er plakaterne med bogstaver nemme at inkorporere i et børneunivers, uanset om det er i hjemmet eller en institution. Plakaterne fås i forskellige størrelser, og mangler du en ramme, så finder du også klassiske sorte rammer i vores sortiment.

Foruden plakater med bogstaver finder du også et væld af andre børneplakater, som også har et stort læringspotentiale og er sprængfyldt med farver og motiver. Vælg blandt andet mellem plakater, der refererer til børnesange og -rim, som børnene kender fra skolen eller børnehaven. Derudover tæller sortimentet også plakater med vigtige budskaber om selvværd og venskaber, som måske i højgrad henvender sig til de lidt ældre børn. Tag et kig på hele udvalget af plakater her på ABC Leg.

Køb plakater med bogstaver på Abcleg.dk

Plakater med bogstaver er oplagte på børneværelset, i klasselokalet eller i børnehaven – med andre ord på ethvert sted, hvor børnene opholder sig og inspireres. Hos ABC Leg sørger vi for, at der er fokus på altid at kombinere leg og læring, så børn både udvikles og underholdes på en god måde – og det uanset niveau og særlige behov. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående specifikke produkter eller brands. Kontakt os her!