Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Høreværn til børn

Høreværn til børn er til for at beskytte de små, sarte ører mod skadelig støj og høje lyde. Peltor™ KID høreværn er professionelle høreværn til børn. De dæmper skadelig støj effektivt uden helt at fjerne omgivelsernes lyde, hvilket gør dem oplagte at bruge i forskellige sammenhænge.

Høreværnet er nemt i brug, har et simpelt design og er på alle måder børnevenligt. De brede tætningsringe består af en kombination af væske og skum, hvilket giver optimal dæmpning og et blødt tryk mod barnets hoved. På den måde sikrer du optimal komfort selv ved brug i længere tid. Peltor™ KID høreværn er CE-godkendt og passer til børn op til 7 års-alderen. Det professionelle høreværn til børn fås i to karakteristiske farver, hvilket både gør dem nemme at spotte og appellerende hos børnene.

Peltor™ KID høreværn lyddæmper helt ned til 25 dB. Med et høreværn designet til børn sikrer du, at de oplever den bedst tænkelige lydisolation, mest optimale pasform og maksimal komfort.

Høreværn, som beskytter dit barns hørelse

Høreværn hører ikke kun til på de voksnes hoveder – de kan i høj grad også gavne børn, der lægger ører til høje lyde eller støj. Støj kan forekomme i mange forskellige sammenhænge og ofte ikke i situationer, der er planlagt på forhånd.

Men hvis du eksempelvis ved, at I med familien skal til koncert, overvære en håndboldkamp eller se fyrværkeri nytårsaften, kan du med det rette udstyr sikre dit barns hørelse og samtidig sørge for, at han eller hun deltager på lige fod med alle andre. Høreværnet beskytter dit barns ører og hørelse ved at dæmpe de generende og skadende lyde, men sørger samtidig det for, at din stemme går tydeligt igennem. På den måde føler barnet sig ikke ekskluderet eller uden for fællesskabet.

Børnehøreværn giver ro til fordybelse

Høreværn, der er beregnet til børn, kan også være gode at have ved hånden, hvis dit barn ønsker en rolig stund. Det kan være i forbindelse med lektier, læsning eller andre stillesiddende aktiviteter. Ved at sluse støjende, forvirrende og forstyrrende lyde ude får barnet ro til at koncentrere sig, hvilket eksempelvis kan være svært i rum med andre børn. Høreværnene giver samtidig barnet mulighed for at give fantasien og kreativiteten frit løb uden afbrydelser, hvilket er en vigtig del af læringsprocessen.

Her hos ABC Leg finder du et stort udvalg af pædagogisk legetøj, som netop kan være gode redskaber til at styrke dit barns lærings- og udviklingsproces. Derudover kan du gå på opdagelse blandt et hav af anerkendte brands, som alle har fokus på at kombinere leg og læring på bedst mulig vis.