Pædagogisk legetøj

Hvis du vil styrke dit barns muligheder senere i livet, er pædagogisk legetøj det rigtige. Hos ABC Leg har vi et stort udvalg af pædagogisk legetøj, der styrker fantasi, kreativ leg, kognitive evner og motoriske færdigheder.

Det kan være sjovt legetøj med forme og farver til de mindste- Det stimulerer den rumlige intelligens. Det kan være motorisk legetøj som vores sansegynger og aktivitetsringe. Legetøj der udfordrer sanserne og grov-motorikken. Det kan være vores bordteater hvor dine børn kan lege alene eller med dig som publikum.

Hos ABC Leg finder du det bedste udvalg af pædagogisk legetøj til børn i alle aldre. Vi håber du og dit barn får mange magiske legestunder sammen!

Sorter stigende

1-90 of 1129

Sorter stigende

1-90 of 1129

LEGETØJ DER UDVIKLER BARNET

Barneleg er et magisk øjeblik hvor fantasi, kreativitet og kropslig udfoldelse går op i en højere enhed. Små barnefødder der jager en bold – i ren ekstase over at mestre sin krop. En tegning, der ikke bare er farver på papir, men et levende øjeblik fuldt af indtryk. De erfaringer vi gør os som børn i legen, fortsætter hos os hele livet. Forskere og eksperter har længe vidst at kreativ og udfordrende leg styrker læring, kreativitet og motoriske færdigheder, langt ind i voksenaldereden.

Legetøj er ikke bare tidsfordriv, men kan styrke, udfordre, inspirere dit barn. Du kender det sikkert selv, du har interesser og evner som du opdagede tidligt i barndommen.

Et barn der lærer at udtrykke sig kunstnerisk vil have sans for det som voksen. Børn der tidligt leger med at stable og sortere klodser bliver bedre til matematik. Motorik og kropskontrol bliver grundlagt i barndommen.

Pædagogisk leg kan både være fri leg uden voksne, strukturet leg med voksen og bar, samt alt imellem. Noget legetøj er lige til at gå til, andet kræver at barnet får det forklaret. Pædagogisk legetøj er en fælkes aktivitet for børn og forældre! Og der er ikke noget mere givende, end at se sit barn mestre en ny færdighed.