Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Pirana matematikhæfter

Er du på udkig efter matematikhæfter til grundskolen, så er du landet det rette sted. Her hos Abcleg.dk finder du et væld af spændende og udfordrende træningshæfter til både matematik, dansk og fremmedsprog som tysk og fransk. Læringshæfterne fra Pirana kan bruges i gennem hele folkeskolen til alle klassetrin i indskoling, mellemtrin og udskoling. Matematikhæfterne fra Pirana indeholder supplerende og selvrettende læringsopgaver, som hjælper børnene til at få den grundlæggende indlæring med hurtige rettelser. Derudover kan I bruge Pirana hæfterne derhjemme, når der tid til leg og læring. Se udvalget af matematikhæfter herunder.

Læringshæfter til matematik

Matematikhæfterne fra Pirana er spækket med masser af sjove, spændende og ikke mindst udfordrende opgaver, som er klar til at blive løst og rettet. Hæfterne fås både til aldersgruppen, der lige er begyndt i skole og til dem, der er på vej ud af folkeskolen. De inspirerende matematikhæfter kan bruges til at styrke indlæringen i alt fra talsystemer og tidlig regning til geometri og sandsynlighedsregning i de større klasser.

Foruden de supplerende træningshæfter fra Pirana finder du også et væld af andet undervisningsmateriale her på Abcleg.dk, som kan bruges alle former for institutioner og skoler. Tag eksempelvis et kig på vores udvalg af legetøj, som kan introducere leg og bevægelse i læringssituationer.

Find undervisningsmateriale på Abcleg.dk

Her hos ABC Leg kan du gå på opdagelse blandt lærende og udviklende legetøj, som har fokus på at kombinere leg med læring. Vi fører og udvikler legetøj og undervisningsmateriale, som stimulerer børn i alderen 0-12 år inden for blandt andet dansk, matematik, sprog og social adfærd og samspil. Vi trækker på eksperter, der har stor erfaring med indlæring og særlige behov – såsom pædagoger, talepædagoger, lærere og konsulenter – hvilket sikrer kvaliteten af de produkter, du finder i vores sortiment. Klik videre og få et overblik over alle de brands, vi fører her på Abcleg.dk.