Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Insekt & naturleg

Naturen er den bedste legeplads for børn, her kan man tage på eventyr, gå på opdagelse og undersøge planter og dyr. Samtidig med at det giver masser af oplevelser, frisk luft og hyggeligt samvær at være ude i naturen sammen med barnet, er der også masser af muligheder for at lære om miljø, natur og alle de spændende små dyr der omgiver os. I denne kategori har vi samlet produkter, som gør det endnu mere spændende, at tage på opdagelse og udforske naturen.

Observer naturen og insekterne på nært hold

Med et forstørrelsesglas har barnet mulighed for at studere insekter på nært hold og se alle de fascinerende detaljer, der afslører sig når dyret bliver forstørret op via forstørrelsesglasset. En smart detalje ved de forstørrelsesglas, som du finder her hos ABC-leg er, at barnet har mulighed for at indtale små lydklip med deres observationer via forstørrelsesglassets optagefunktion. Et andet virkelig godt redskab, når barnet skal observere naturen på nært hold, er insektglas med forstørrende funktion. Vi har masser af forskellige insektglas hvor barnet kan putte insekter ned i og på den måde observere insektet fra alle vinkler.

Dette er dog kun et lille udpluk af de mange spændende og lærerige produkter du finder i vores kategori med ”Insekt og naturleg”. Tag på opdagelse i kategorien og kontakt os hvis du har spørgsmål.