Særlige behov

Børn med særlige behov ligger vores hjerte meget nært. Vi ved af egne erfaringer, at det kan være svært at finde legetøj til børn med særlige behov. Derfor har vi hos ABC Leg samlet et unikt udvalg af speciallegetøj i højeste kvalitet, som hjælper med at stimulere dit barns udvikling og indlæring.

Vi tilbyder blandt andet speciallegetøj, mundmotorisk legetøj, sansestimulering, handicaphjælpemidler, kommunikationshjælpemidler, kontaktstyrede ting, sansestimuli og it hjælpemidler til børn i alle aldre med særlige behov. Fx tangle legetøj, som kan nedsætte rastløshed, uro og koncentrationsbesvær.

Vi har legetøj til børn med mange forskellige behov såsom ADHD, angst og autisme. Men uanset hvilke udfordringer I står overfor, om det er af fysisk, social, faglig eller psykisk karakter, så kan I her på siden finde masser af udviklende, underholdende speciallegetøj og sansestimulerende legetøj som vil give dit barn dejlige dage med masser af grin og leg.

Sorter stigende

1-90 of 846

Sorter stigende

1-90 of 846

LEGETØJ TIL BØRN MED ALLE TYPER AF UDVIKLINGSFORSTYRRELSER

Vi tilbyder sikkert legetøj til alle børn med særlige behov, der vil give jer masser af hyggelige stunder. I vores brede udvalg af speciallegetøj finder du alt lige fra terapibolde, som styrker balancen og træner motorikken til mundmotorisk legetøj, der træner sproget og daglig udtale.

Har dit barn ADHD har vi udviklet en lang række produkter, som kan hjælpe jer i hverdagen og ikke mindst styrke den faglige læring for børn og unge med en ADHD diagnose. Særligt kan beroligende legetøj, hjælpe barnet med at holde koncentrationen.

Hvis dit barn er diagnosticeret med autisme kan vores legetøj hjælpe med at skabe en lettere dagligdag med tilrettelægning af en god daglig struktur med faste rammer, støtte dit barns sprog og kommunikation samt styrke barnets udviklingen af social samspil og følelser.

Hos ABC Leg gør vi læring og udvikling til en leg, fordi alle børn lærer bedst, hvis de synes det er sjovt og det giver dem den allerbedste succes oplevelse.