Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Taktil / følesans

Hos ABC Leg finder du et stort udvalg af sansemotorisk legetøj, som styrker barnets motoriske evner. Det er enormt vigtigt, at barnet får motoriske færdigheder helt fra start af, såsom at kravle, hoppe, sidde, gribe og løbe. Det er ofte noget, som vi voksne ikke tænker over til dagligt - at vi rent faktisk kan alt dette til hverdag, fordi vi har lært det fra små af. Det er så vigtigt, at lære barnet disse motoriske færdigheder helt fra start af. Derfor hører man tit om, hvor vigtigt det er at give babyer den rette opmærksomhed, øjenkontakt, snakke til babyen, lære dem at gå og meget mere. Man skal holde babyer og børn aktive samt udfordrede, så de får stimuleret deres sanser og motorik korrekt. 

Hos os kan du finde sansemotorisk legetøj til gode priser, som kan bruges både hjemme i privaten og i institutioner. Du kan fx tage et kig på vores sansepuder, som kan være med til at udvikle barnet på mange forskellige punkter. Man kan sagtens kombinere vores sansepuder med sjove lege i institutionen, så flere børn, er med på én gang. Det er vigtigt at man i institutioner også har nogle værktøjer og noget legetøj, som styrker barnets sanser og udvikling i hverdagen. Gå på opdagelse i vores sortiment og giv dit barn den rigtige udvikling helt fra start af. Hvis du skulle være i tvivl om, hvilket legetøj dit barn har behov for, så kontakt os endelig.

Find legetøj som styrker barnets finmotorik og sanser

Bevægelse og sanser er lig med sansemotorik, hvilket er yderst vigtigt for os mennesker at vi får styrket, allerede fra vi er helt små. Som menneske, har vi som hovedregel fem sanser, som er føle-, lugte-, syns-, smags-, og høresansen. Dette er alt sammen noget, som har med vores omgivelser at gøre, derudover har vi også balance- og kropssansen, som fortæller os, hvor vi befinder os i forhold til vores omgivelser. Dette er alle nogle ting, som voksne kan glemme at sætte pris på at have. Det er vigtigt hele tiden at stimulere barnet, og finde noget legetøj, som kan hjælpe med netop dette. Vi har forskellige slags sansebolde, som er perfekte til at stimulere finmotorikken og følesansen. Med vores edushape sansebolde, kan barnet føle og mærke de bløde, sjove sansebolde samt blive opmærksomme på de flotte farver inde i boldene. Det kan være en udfordring at opfylde den rette mængde af stimulans, uden at have nogle redskaber, som legetøj, med som hjælp. 

Forkæl dit barn med legetøj i flotte farver

Hos ABC Leg elsker vi farver og sjovt legetøj. Vi ønsker at børnene skal have det sjovt og blive fascineret af de mange flotte farver. Børn elsker farver og i dag kan nogle forældre godt have en tendens til at skrue ned for farverne, da de går mere op i at legetøjet passer til hjemmets farver og stil generelt. Det er vigtigt at give barnet lov til at have noget legetøj, hvor der er knald på farverne. Det stimulerer barnets synssans, at kunne genkende de forskellige farver, i stedet for at alt kun er beige og hvidt. Farver gør glad, så fyld børneværelset op med farver, som gør dit barn glad og nysgerrig. Husk, at hvis du bestiller legetøj hos os inden kl. 14.00, så vil du modtage legetøjet allerede dagen efter.