Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Tegne & malegrej

Hos ABC Leg har vi et stort udvalg af udviklende legetøj, der tillader børn at udforske deres sanser gennem kreative lege. Børn elsker at bruge deres fantasi og med vores forskellige stykker legetøj, bliver der ikke sat nogle grænser for de kreative tanker. Det mener vi er vigtigt, da kreativitet styrker børns hjerner og påvirker deres udvikling positivt. Med legetøj til kreativ leg kan dit barn både klippe mønstre, bygge sjove figurer, sy tøj til påklædningsdukker og meget mere. Kreativt legetøj er altså ikke blot lærerigt og stimulerende for dit barns sanser, men også underholdende, hvilket er vigtigt for at dit barn overhovedet opnår en interesse for legetøjet i første omgang.

Meget af vores legetøj indeholder desuden et eller flere direkte lærende elementer, og det er derfor muligt at sætte et større fokus på lige netop de bestemte udfordringer, der kan være i dit barns udvikling. Med kreativ leg og læring vil dit barn ikke opfatte læringen som en pligt, men snarere som en leg der kun bliver sjovere, når barnet udvikler sine kundskaber. Vi har eksempelvis en hel side med legetøj, der har til formål at styrke børns sproglige udvikling gennem bl.a. sang og leg.

Udviklende legetøj til kreativ leg og læring

Kreativ leg for både små og større børn

Vi har et stort udvalg af udviklende legetøj til kreative lege fra mange forskellige anerkendte brands. Derfor har vi naturligvis også sørget for, at der er legetøj til både små og større børn. Til de lidt større børn har vi masser af udviklende legetøj til kreativ leg og hobby. Her kan du blandt andet finde de populære mindfulness-malebøger, der lader dit barn komme helt ind i sin egen verden og udfolde sin kreativitet gennem farver og mønstre. Malerbøger er desuden også populære blandt voksne, der ønsker at afstresse og få tankerne lidt på afstand. Hos ABC Leg har vi også hobby-produkter som malersæt til at dekorere krus, modellervoks og meget mere.Til de mindre børn har vi bl.a. prik-til- prik tegnebøger, samt forskellige spil og flotte skriveunderlag. Med vores legetøj til kreativ leg har du muligheden for at tage dit barn væk fra iPad’en og hygge sig med kreativ, lærende og underholdende leg i timevis.

Hyggeligt samvær med kreative lege

Mange af vores legetøjsprodukter til kreativ leg kan med fordel anvendes som en social fælles aktivitet – enten for dit barn og dets venner eller som en familieaktivitet, hvor I alle kan sidde og fordybe jer og tilbringe tid sammen. Ofte er det måske en fordel for dit barn, at der er en voksen, som hurtigt kan hjælpe, hvis der er behov for det. Noget legetøj, som fungerer særligt godt i sociale sammenhænge, er bl.a. vores avancerede puslespil, samt krus og æsker der er klar til at blive dekoreret med maling eller andre kreative dekorationsartikler. Med vores legetøj til kreativ leg, findes der derfor ingen undskyldninger for ikke at vide, hvad familien skal lave sammen i hjemmet.