Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

ABCLeg

ABC Leg elsker legetøj, næsten lige så meget, som børn gør. Og når vi brænder så meget for sjovt og udviklende legetøj, har vi selvfølgelig måttet lave vores eget. Vi er derfor meget stolte over at kunne præsentere ABC Legs egen linje af pædagogisk legetøj og undervisningsmateriale. Alle produkter er udviklet i samarbejde med anerkendte pædagoger og fagpersoner. Det synes vi er lykkedes ret godt, hvis vi skal sige det selv.

Det vil vi med vores pædagogisk legetøj og undervisningsmateriale

Børn elsker legetøj. Rigtig meget faktisk! Og det er godt, for det er igennem legen, at børn lærer at begå sig i verden. Der er så meget der skal læres når man er lille. Sprog, farver og former, hvordan man bruger sin krop og sin stemme, sang og dans. Alt sammen nødvendigt for at indgå i sociale sammenhænge både som barn og voksen. En masse af det børn skal kunne som voksne, lærer de helt fint på egen hånd, men ikke alt.

Fri leg, uden voksnes indblanding, er helt nødvendigt for at børn kan udvikle social intelligens. For meget struktur og fokus på regler skaber børn der har svært ved at forholde sig spontant til verden. Men uden struktur, formål og læring går det heller ikke. Så får man børn der har svært ved at koncentrere sig og indgå i organiserede sammenhænge. Gennem pædagogisk leg og pædagogisk legetøj kan du stimulere dit barns evner og udvikling uden at det bliver trist pligt for barnet.