Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Boardmaker

Hos ABC Leg kan du finde et nøje udvalgt sortiment af Boardmaker produkter. Boardmaker er et computerprogram, som bruges af lærere, pædagoger, forældre og flere. Boardmaker er især blevet brugt til udfordrede børn - enten fagligt eller personligt. Med Boardmakeren kan man lave symboler, piktogrammer og billeder, som kan vise et hændelsesforløb, så børn nemmere kan forestille sig, hvordan en eventuel situation forløber sig. Med denne metode kan man få skabt mere ro ved børn, som er mere udfordrede.

Med Boardmaker V6 USB, vil man få adgang til mere end 7000 billedsymboler i både farve og sort/hvid. Som eksempel kan man søge på ”skole”, og derefter blive præsenteret for én samlet oversigt over symboler, som alle indeholder ordet ”skole”. Som skolelærer kan man med fordel bruge Boardmaker, og gøre undervisningen mere struktureret samt skabe et bedre overblik for eleverne. Derudover er det nemmere og smartere for skolelæreren at sammensætte et undervisningsforløb. Der findes et hav af muligheder, hvis man bruger Boardmaker i skolen eller i hjemmet. Det kan være rigtig godt for et udfordret barn at få et bedre overblik over, hvordan en dag skal forløbe.

Skab en tryg og overskuelig ramme for barnet

Børn med faglige eller personlige udfordringer, kan have brug for en mere struktureret plan, for at kunne overskue en situation. Her er Boardmaker ideelt, da man fx kan skabe en hændelsesoversigt over barnets morgenrutine, aftenrutine eller for en hel dag. Barnet kan se, hvad der skal ske efter man har børstet tænder, taget sko på osv. Det giver et nemmere billede af, hvad der skal ske og for nogle børn, er det også sjovere at følge en plan, som de kan se for sig. Man kan også bruge det til at visualisere en hel uge, så barnet ved hvordan skoleugen forløber sig, hvilke fag man skal have, hvad der skal ske efter skole, hvornår der skal laves lektier m.m. Disse ting er mere, hvis man vil bruge Boardmaker i privaten. Hvis man derimod vil bruge det som lærere i undervisningen, så kan læreren danne et hændelsesforløb over, hvordan dansk- eller matematiktimen skal foregå – på den måde får børnene mere overblik over, hvornår de har nået deres mål.

Få muligheden for at skabe symbolbaserede kommunikation 

Ved hjælp af Boardmaker Online kan du oprette interaktive aktiviteter fra en skabelon eller helt fra bunden. Du kan også redigere i dine allerede eksisterende aktiviteter fra en tidligere Boardmaker version. Du kan skabe struktureret overblik for den enkelte elev eller en hel klasse, så det bliver nemmere for børnene at forholde sig til undervisningen. Med denne online løsning, behøver man hverken CD eller USB, for at kunne køre programmet. Det hele kører cloud baseret og man skal derfor blot logge på med sin licenskode. Det kan være svært for én lærer til 20 elever, at have tid til at hjælpe alle elever, som er forskellige og arbejder i hver deres tempo samt niveau på én gang. Med Boardmaker kan man nå alle elever på hver deres måde og dermed få alle børn med i læringsprocessen.