Aktivitetshæfter og bøger

Her på ABC Leg finder du lærerige aktivitetshæfter og opgavebøger til børn med mulighed for at lære matematik, dansk og fremmedsprog såsom tysk og engelsk. Vores udvalg henvender sig til alle børn i alderen 0-10 år. Fælles for materialet, du finder her på siden, er, at det har fokus på at kombinere leg med læring. Vi ønsker at gøre det til en smal sag at lade børn lege samtidig med, at de lærer vigtige ting om sprog- og talforståelse. Derfor gør vi en dyd ud af at udvikle og finde undervisningsmaterialer, som netop både er sjove, udfordrende og lærerige samtidig. Du kan tage et kig på udvalget af opgavebøger til børn herunder.

Sorter stigende

1-90 of 224

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter stigende

1-90 of 224

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Aktivitetshæfter og bøger

Er du på udkig efter aktivitetshæfter eller opgavebøger, som henvender sig til en bestemt faglighed såsom dansk eller matematik? Eller søger du blot inspiration til, hvordan du kan få mere sjov og leg ind i undervisningen? Uanset hvad du søger, så er du landet det rette sted – du finder et bredt udvalg af materiale her på siden. Opgavebøgerne og redskaberne, der kan tilkøbes, findes til klassetrinene i førskole-, indskoling- og mellemtrin. Udvalget er med andre ord også stykket sammen således, at du kan tilgodese forskellige niveauer i klassen eller søskendeflokken. Hæfterne og opgavebøgerne kan bruges i skolen såvel som i hjemmet, hvor I sammen kan træne sproglighed og talforståelse. Klik her og se nærmere på, hvad vi tilbyder de forskellige aldersgrupper af legetøj og undervisningsmateriale.

Kreativ leg og læring med opgavebøger

Vi kan generelt anbefale diverse opgavebøger og kreative aktiviteter, såsom malebøger, som også kan være med til at stimulere kreative kompetencer hos børnene og fremme læringen. Vi har et bredt udvalg af legesager og redskaber i kategorien kreativ leg, som du til enhver tid kan gå på opdagelse i og finde inspiration fra. Her hos ABC Leg har vi fokus på at lade legen være en stor del af læringen, hvilket både gælder, når børnene er i skole og i hjemmet. Med de rette opgavebøger og aktivitetshæfter kan I nemt kombinere sprog- og taltræning med sjove opgaver og øvelser.