Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Pirana tyskhæfter

Leder du efter sjove træningshæfter til grundskolen? I så fald er du landet det rette sted. Her hos ABC Leg har vi et stort udvalg af Pirana læringshæfter til bl.a. dansk, engelsk, matematik og naturligvis tysk. Hæfterne fra Pirana kan bruges fra det første år, børnene har tyskundervisning, til det sidste år i grundskolen. De fungerer både som et supplement til klasseundervisningen, som et ekstra træningshæfte eller som mulighed for at øve tyskfaget hjemme efter skole. Arbejdshæfterne ligger op til at børnene arbejder individuelt på en både sjov og udfordrende måde. Tag et kig på tyskhæfterne fra Pirana herunder.

Læringshæfter til tysk

Pirana træningshæfter er spækfyldt med sjove illustrationer, som er med til at fange børnenes opmærksomhed og holde dem fokuserede. Værktøjerne er designet, så børnene bliver motiverede og får lyst til at gøre en ekstra indsats. Derfor er hæfterne også oplagte som underholdende læring derhjemme, når I sammen skal øve børnenes tyskkundskaber, eller som supplering i de små klasser, når indlæringen skal foregå på en sjov måde. I kan med andre ord kombinere tyskundervisningen med leg og læring på en god og konstruktiv måde med Pirana hæfterne.

Foruden undervisningsmaterialet fra Pirana finder du også andet materiale, som kan bruges i alle former for skoler og institutioner. Her kan du læse mere om, hvordan du eksempelvis får mere leg og bevægelse ind i undervisningen eller bruger IT i børnehøjde.

Find undervisningsmateriale på Abcleg.dk

Hos ABC Leg har vi fokus på at udvikle og føre legetøj og redskaber, som har fokus på at kombinere leg med læring. Her kan du gå på opdagelse blandt lærende, udviklende og ikke mindst underholdende legetøj og undervisningsmateriale. Legetøj, som stimulerer børn i alderen 0-12 år inden for blandt andet dansk, matematik, sprog og social adfærd og samspil. Vi trækker på eksperter, der har stor erfaring med indlæring og særlige behov – såsom pædagoger, talepædagoger, lærere og konsulenter – hvilket sikrer kvaliteten af de produkter, du finder i vores sortiment. Klik videre, og få et overblik over alle de brands, vi fører her på Abcleg.dk.