Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Fødselsdagsgaver

I denne kategori har vi samlet et stort udvalg af legetøj, der er helt perfekt som fødselsdagsgaver til børnefødselsdagen. Du kan finde gaver i alle prisklasser, uanset om du skal bruge en lille gave til børnefødselsdagen i klassen eller en større gave til et lille familiemedlem der fylder år. En fødselsdagsgave skal naturligvis pakkes ind, det klarer vi også hos ABC-leg, så når du modtager din ordre er gaven klar til at give til fødselaren.
Filtrer
Filtrer efter
Pris
Brand
Alder

Gaver der underholder og udfordrer

Hos ABC-leg har vi fokus på legetøj, der udover at byde på mange timers underholdning også er lærende og udfordrende. Et eksempel på legetøj, der både er sjovt og lærerigt, er legetøjet fra KIDZLABS. Her kan barnet lege med legetøj, hvor det kan lære om fysik, solsystemet og kemi gennem legen. Her er også sjove spil med tal og bogstaver, sjove bondegårdsdyr, legetæpper, sjove plakater til børneværelset og et væld af andre sjove gaver i alle prisklasser.

Fødselsdagsgaver til piger og fødselsdagsgaver til drenge

Uanset om du skal give en fødselsdagsgave til en pige eller en dreng, kan du finde gaven i denne kategori. Her er gaveidéer til både piger og drenge i alle aldre. Hvis du har spørgsmål til produkterne, er vi altid klar til at hjælpe, vi sidder klar til at hjælpe dig ved telefonen og på mail.