Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Institutioner

Er du indkøbsansvarlig for en skole eller institution, så vil vi gerne byde dig velkommen til ABC Leg. Vi er en passioneret webshop der elsker leg og læring, gerne i forening. Derfor har vi samlet et af landets bedste udvalg i stimulerende pædagogiske redskaber og undervisningsmaterialer. Hvis du ønsker at variere undervisningen og inddrage børnene mere, så er du meget velkommen til at “bladre” i vores katalog. Det er dog ikke kun produkterne i denne kategori der kan bruges til undervisning, så tjek også gerne resten af vores store udvalg.

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
Pris
Brand
Alder

Pædagogisk legetøj har en plads i både undervisning og leg

Uanset om du arbejder på en skole eller i en institution kan du med fordel inddrage pædagogisk legetøj. Der er delte meninger om hvor meget man skal bruge praktiske pædagogiske værktøj til for eksempel at lære matematik eller sprog. Det er dog ikke et spørgsmål om enten eller. Vi har både produkter der er mere leg end læring og og vi har også et stort udvalg af egentlige læringsredskaber. Har du en institution kan du med fordel lade børnene blive klogere og hygge sig i fællesskab med en pædagog. Er du skolelærer kan børnene få lidt fri fra tavleundervisningen og prøve sig frem med med sjov og praktisk-orienterede hjælpemidler.

Her på siden finder du blandt andet følgende kategorier:

Sprog- og Inklusionsmaterialer

Alt hvad du kan tænke dig om sprog finder du her. Vi har bogstavlege, ordkort, sproglege, huskespil, vendespil og skrivebøger. Kort sagt alt hvad du skal bruge til at fylde et klasselokale eller fritidsklub. Vi har materialer til alle klassetrin, fra de helt små, til de mellemste klasser og til de store børn. Vi har også mere avancerede materialesæt som fx Morphun Læresystem, der kan bruges til at træne forlyd, stave til ordbilleder og skelne mellem store og små bogstaver.

Håndværk og Design

Modellervoks, kridttavler, malebøger og meget mere. Her finder du en masse gode produkter som børnene elsker. Fokus er på kreativ leg og passer perfekt til legetimen til de små eller i fritidsklubben. Det er kun fantasien der sætter grænser, her finder du alt fra teater og skuespil til fingermaling. Prøv for eksempel materialesæt til at dekorere krus med. Hele klassen får sit eget personlige krus! Eller hvad med et fuldt akvarel malesæt og lærred? Der er frit slag.

Leg og Bevægelse 

Aktive børn er glade børn. Aktive børn lærer også bedre, det ved vi med sikkerhed. I denne kategori finder du legetøj der udvikler børnenes grovmotorik. Hop, løb, hinke, rulle, alt sammen styrker børnenes motoriske færdigheder. Mange af vores produkter er desuden beregnet til samtidig læring. Rigtig god til børn der har svært ved at sidde stille. Prøv for eksempel det store aktivitetstæppe med ord, hvor børnene hopper fra fodaftryk til fodaftryk og hvert sted får et ord der skal sammensættes til en sjov historie. Kreativitet, ord-leg og bevægelse i et.

IT i børnehøjde

IT er selvfølgelig umulig at komme uden om i en moderne skole eller institution. I denne kategori finder du interaktivt legetøj der kombinerer leg med undervisning i elektronik og IT. Det kan være den populære Hot Dot Pen der kan “programmeres” med svar og så bruges til multiple choice spørgsmål fra aktivitetshæfter. Det kan også være Easi Metaldetektor der lader børnene gå på opdagelse i sandkassen. Vi har et stort og varieret udvalg af IT pædagogisk legetøj til skoler og institutioner. Ikke al IT undervisning handler om iPads og computere.

Læringsstile

Her finder du materialer der lærer børnene færdigheder som regning og stavning ved hjælp af alle sanser, lyd, berøring, visuelt. Alle mennesker har en favoritsans som de lærer bedst ved. Du kender det sikkert selv. Måske foretrækker du at lære nyt ved at lytte til et podcast, eller måske lærer du bedst gennem en Youtube video. Det samme princip gælder her. Det kan være særlig godt til børn der ikke har så let ved at lære gennem traditionel klasseundervisning.

Matematik

Her finder du alt der har med tal, former og geometri at gøre. Vores populære Pirana hæfter fås til alle klassetrin og har sjove illustrerede opgaver i farver. Centicubes er et andet populært produkt som let illustrerer koncepter som mængdebestemmelse og regning. Du finder også de klassiske gangetabeller her, lige til at hænge op på væggen.

Styrk Selvværd

Børns selvtillid og selvværd er en opgave vi som opdragere skal tage meget alvorligt. Positiv tænkning er et værktøj som både voksne og børn kan få meget glæde af. I denne kategori finder du inspirerende ordsprog og affirmationer, som styrker netop positiv tænkning. Med positive statements i hverdagen vil børnene få mere selvtillid og et styrket selvværd. Skab en god klassekultur!

Fremmedsprog

Engelsk, tysk og fransk. Sprogkundskaber er vigtigere end nogensinde før i en globaliseret verden. Vores hæfter om fremmedsprog er meget populære og kan bruges som tillæg til resten af undervisningen. Fås i den populære Pirana serie.

Pædagogiske redskaber udviklet i samarbejde med eksperter

Vores pædagogiske legetøj og undervisningsmateriale er indkøbt og udviklet i samarbejde med førende eksperter indenfor pædagogik og læring. Vi er meget interesserede i at høre erfaringer fra det virkelige liv, så hvis du har noget du vil dele med os, er du meget velkommen. Vi kan også rådgive og hjælpe med at finde eller udvikle skræddersyede produkter til lige netop dine behov.

Har du spørgsmål til hvad du skal vælge eller bare lyst til en snak, så kontakt os endelig, vi elsker at få feedback.