Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Børnesange og Rytmik

Mange børn elsker at bevæge sig til musik og rytmik. Sang, musik, bevægelse og rytmik er samtidig med til at udvikle barnets motorik og sprog. Derfor er det en rigtig god idé at inddrage børnesange og rytmik i legen, både derhjemme, i daginstitutionen og i skolen. Her hos ABCleg har vi masser af spændende læringsmaterialer, der kan medvirke til at bringe sang og musik ind i legen og/eller undervisningen.

Lad barnet vælge sangen med sangkort

Èn af de måder man kan bringe sangen ind i legen er ved hjælp af sangkort. På forsiden af sangkortene er der illustrationer, så barnet kan se hvad sangene handler om og på bagsiden fremgår sangteksten. Her er klassiske børnesange, som: ”Jeg gik mig over sø og land”, ”Jens Hansen har en bondegård”, ”Mariehønen Evigglad” og mange flere sange. Sættet med sangkort indeholder 19 kort med forskellige børnesange. Vi har også dækkeservietter og søde plakater med motiver fra børnesange, så barnet kan associere motiverne til de kendte børnesange.

Lad barnet slå sig løs med rytmik

Vi har også forskellige rytmiske instrumenter, der er designet til børn. Med rytmiksættet kan barnet for eksempel sætte rytme til sang og musik. Rytmikken er med til, at udvikle mange funktioner i barnets hjerne, samtidig med at det er rigtig sjovt for barnet selv at være inddraget i musikken.