Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Pirana

PIRANA udvikler suppleringshæfter til grundskolen i fagene dansk, engelsk, fransk, spansk, tysk, matematik og naturfag, som alle giver børn en sjov, varieret og relevant indlæring. Uanset klassetrin, så har alle læringshæfter en klar faglig struktur og selvrettende opgaver, der hjælper børnene til at få den grundlæggende indlæring med hurtige rettelser.

PIRANA hæfterne indeholder sjove illustrationer, som er med til at fange børnenes opmærksomhed, og alle deres værktøjer er designet, så børnene bliver motiverede og får lyst til at yde en ekstra indsats. Hæfterne er perfekte til underholdende læring derhjemme eller som supplerende træning i de små klasser, når indlæringen skal foregå på en sjov måde, hvor der er tid til leg og læring.

Hos ABC Leg finder du et væld af undervisningsmaterialer til alle former for skoler og institutioner. Se blandt andet vores store udvalg af lærende inklusionsmaterialer til dansk- og matematikundervisningen.

SUPPLER UNDERVISNINGEN MED LÆRINGSHÆFTER FRA PIRANA

PIRANA hæfter har det erklærede mål om at lave de bedste træningshæfter på markedet. PIRANA hæfterne er udarbejdet til de enkelte årgange i grundskolen med en klar bevidsthed om, hvad læringskravet er til de pågældende klassetrin.

I læringshæfterne findes både sjove og eftertænksomhedskrævende opgaver, som alle er udarbejdet med stor bestræbelse på at gøre dem både vedkommende og pirrende for den faglige nysgerrighed. Med læringshæfter fra PIRANA træner børnene selvstændigt eller under lærerens anvisninger egnet materiale, hvor den dygtige såvel som den mindre dygtige elev kan finde træningsopgaver, der passer til eget niveau.

PIRANA – LET SKOLESTART

PIRANA har også udviklet dansk- og matematikhæfter til de mindste. Serien ”PIRANA - Let skolestart” er lavet til børn, som har behov for overskuelighed og succes i deres arbejde med de grundlæggende dansk- og matematikfærdigheder.  

Disse hæfter er opbygget med den samme struktur og overskuelighed på alle siderne, hvilket bevirker, at børnene ikke skal bruge unødige kræfter på at forholde sig til, hvordan opgaverne skal læses eller forstås. De fleste af opgaverne er selvrettende, hvor børnene med det samme kan undersøge, om opgaven er løst rigtigt ved at tjekke hæftets facitliste.

”PIRANA - Let skolestart” indeholder utrolig mange opgaver af meget varierende sværhedsgrad. Derfor henvender hæfterne sig til stort set alle børn i indskolingen eller som solidt og sjovt ekstramateriale i de små klasser.