Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Beroligende ting

Hos ABC Leg kan du finde et udvalg af beroligende ting, som hjælper både børn og voksne med ADHD, koncentrationsbesvær, autisme eller andre udviklingsforstyrrelser. Vi har nøje sammensat vores sortiment i samarbejde med lærere og pædagoger, som har stor erfaring med børn, som har særlige behov. Du kan finde ting, som vil skabe mere glæde og ro hos barnet, som måske har det svært i skolen eller børnehaven. Hvis barnet har en ting, som kan bruges imens der undervises i skolen, så kan det mindske koncentrationsbesværet. Forhåbentlig giver det også mere overskud og motivation til at kunne følge med i undervisningen.

Vores udvalg af beroligende ting, kan se noget skørt ud - det ligner alt sammen noget sjovt legetøj, men det har dog alt sammen en ufattelig god effekt. Tingene er gjort sjove, farverige og spændende, så de både beroliger barnet, men også er seje og sjove at lege med. Hvis man lider af en udviklingsforstyrrelse, kan det betyde meget for nogle, at man af den grund ikke føler sig anderledes. Derfor kan det være rart at have en beroligende ting i hånden, som ikke er alt for synlig. Her kan vores globus stressbolde fx være et godt bud på noget, som kan holdes i hånden, uden andre lægger yderligere mærke til det. Det er en anti-stress bold, som selvfølgelig giver en afstressende effekt og får en til at slappe mere af.

Få et gladere og mere fokuseret barn ved hjælp af beroligende ting

Det kan være hårdt og udfordrende, hvis ens barn har ekstra svært ved at koncentrere sig i længere tid ad gangen og måske har meget mere energi end mange af de andre børn. Derfor er disse beroligende ting, som du kan finde hos os, en rigtig god hjælp, som kan hjælpe i mange børnefamilier, hvor der er behov for noget anderledes legetøj. Ved at barnet bruger fx vores sjove stressbold med ansigter, vil det give en afstressende funktion samtidig med at den er super sød og sjov. Det føltes rart for barnet at trykke og massere denne bold, da den er fyldt op med mel indeni og så er den rigtig blød at have i hånden. Man kan presse formen ud af den lille mand, hvilket giver noget sjov samt nysgerrighed.

Sådan kan du minimere den daglige rastløshed og uro

Både børn og voksne kan lide af daglig uro. Hvis man har en daglig rastløshed, som man har svært ved at komme af med, findes der nogle beroligende ting, som man med fordel kan benytte sig af – enten inden man tager andre metoder i brug eller som kombination med andre metoder, som allerede er taget i brug. En ting, som kan skabe ro hos børn, som har lidt ekstra energi og uro i kroppen, er vores BittyBottoms siddepude. Det er en sensorisk sansepude med store kugler indeni, som er gode for følesansen og kan hjælpe børn, som har ekstra meget brug for at røre sig. Hvis du som voksen også har brug for at afstresse, tømme hovedet og komme ned i gear, så prøv vores geometriske mindfulness malebog. Der er detaljerede motiver, som du kan farvelægge - dermed skabes der ro, stilhed og øget koncentrationen.