Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Bolden opgavebøger

Hos ABC Leg kan du finde et stort udvalg af spændende og sjove opgavebøger til børn. Du kan finde opgavebøger, som kan forberede barnet til skolestarten - heriblandt bøger, hvor man kan lære tal, klokken og en generel ”jeg skal starte i skole”-bog. Disse bøger er fyldt med sjove og spændende opgaver, så barnet kan få en fornemmelse af, hvordan det er, at have en rigtig skolebog. Barnet får derfor en god idé om, hvad tallene er for en størrelse og forståelse for urets opbygning. Alle vores opgavebøger kan barnet sidde med selv eller sammen med en voksen. Det er også en hyggelig aktivitet for familien at samles om efter aftensmaden. Det giver kvalitetstid med barnet samtidig med at barnet lære en masse nyt.

Det er vigtigt at give barnet en god start på skolelivet og ikke mindst hele deres læringsrejse. Med bøger og hæfter fra Bolden, vil barnet få muligheden for at lære på en sjov og kreativ måde. Alle bøger fra Bolden er tilpasset til forskellige aldre, så opgaverne passer til barnets niveau. Mange af bøgerne indeholder klistermærker, flotte skoleskemaer, diplomer og meget mere. Dermed bliver kreativitet og læring kombineret, som gør det sjovere for barnet at ville lære. Gå på opdagelse i vores sortiment af opgavebøger fra Bolden og gør læringsprocessen sjovere for børnene.

Opgavebøger fra Bolden gør læringsprocessen sjovere

Med opgavebøgerne fra Bolden får barnet et hæfte eller en bog, som er fyldt med flotte farver og kreative billeder. Deres bøger er velformulerede og målrettet til børn, så de er nemme at overskue og finde rundt i, for barnet selv. Deres opgavebøger og opgavehæfter, kan både bruges hjemme i privaten og som undervisningsmateriale i skolen. Opgavehæftet kan med fordel være et supplement til undervisningen. Med de sjove opgaver, er det sjovere og mere motiverende for barnet at kaste sig over lektierne derhjemme.

Giv barnet en forståelse for de mange forskellige følelser

Det kan være svært for mange børn at sætte ord på deres følelser og generelt vide hvad forskellen på de mange følelser er. Det er en vigtig del af læringsrejsen, at barnet lærer om de forskellige følelser, der findes. Hvorfor opstår følelserne og hvordan kan man håndtere dem på den rigtige måde? Her kan ”Min store bog om følelser” være en stor hjælp til at give barnet en forståelse for de mange følelser, som kan opstå i os mennesker - som fx stolthed, vrede, tristhed, frygt, jalousi, glæder og lignende. I bogen følger man Sofie en hel uge, hvor hun gennemgår de mange forskellige følelser. Barnets opgave er her at hjælpe Sofie med at få styr på følelserne, ved hjælp af de mange gode forklaringer og øvelser fra bogen. 

Tag bøgerne fra Bolden med på ferien

Det kan være lidt af en opgave at få plads til alt legetøjet, når man skal på ferie og have pakket taskerne. Når man rejser med børn, er det alfa omega at have noget godt underholdning med, så barnet kan holde sig beskæftiget under flyturen eller bilturen. Her er opgavebøgerne geniale fra Bolden, da de kan holde barnet beskæftiget i mange timer. ”Skriv og stav med krydsord” er en god aktivitetsbog, som indeholder 26 siders sjov og lærerige opgaver, som kan holde barnet koncentreret og underholdt i mange timer. Frygt ikke pladsmangel på næste ferie – med opgavebøger fra Bolden, har I pludselig ekstra plads i kufferten!