Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Pirana danskhæfter

Her kan du finde et udvalg af læringshæfter til grundskolen. Du kan finde danskhæfter i forskellige sværhedsgrader til forskellige klassetrin. Med Pirana læringshæfter får du et hæfte, som kan bruges som undervisningsbog, et tilhørende undervisningshæfte eller blot til hjemmebrug. Det er en mere spændende og sjov måde for børn at lære på. Hos ABC Leg kan du altid få Pirana danskhæfter til skarpe priser. Vi mener at alle børn skal have en mulighed for at lære på den sjove og spændende måde. Hvis bøgerne fanger børnenes opmærksomhed, så bliver børnene også mere villige og motiverede til at lave lektier derhjemme. Det er vigtigt at starten på barnets indlæring bliver en succesoplevelse, så der er mere mod til at kaste sig over de mere udfordrende ting fremover.

Pirana læringshæfter er nemme at gå til og har et overskueligt, lækkert design. Mange af deres danskhæfter indeholder omkring 64 sider fyldt med forskellige opgaver, som styrker barnets stavning, læsning, bogstavkendskab, grammatik, ordklasser og meget mere. Deres hæfter er af god kvalitet, så de bliver hverken krøllet eller ødelagt, når de bliver smidt i skoletasken. Mange af opgavernes løsninger kommer selv til syne lidt efter lidt, jo tættere man kommer på løsningen. Hvis læreren, forældrene eller barnet selv skal finde facitlisten på en opgave, kan dette findes på Piranas egen hjemmeside.

Derfor er det en fordel at vælge Pirana læringshæfter igen og igen

Når barnet skal i gang med skolelivet, er det vigtigt at der stadig, er en form for tryghed. Der er i forvejen nye omgivelser, nye rammer og det kan for mange børn virke skræmmende, svært og utrygt. Det er vigtigt at barnet får en god start på skolelivet, og ikke mindst i undervisningen. Hvis man føler sig tryg, så får man automatisk mere mod på at kaste sig ud i forskellige ting i undervisningen. Alle læringshæfterne fra Pirana har nogenlunde ens opbygning, derfor skal man vælge Pirana læringshæfter til de forskellige fag, så børnene kan genkende måden at løse opgaver på. Mange gange kan det mest uoverskuelige være, hvordan man skal gribe en opgave an, for at få den løst. Hvis børnene kender tilgangsmåden, så er det nemmere at komme i gang og nogle børn vil undgå at blive tabt, allerede inden de er kommet i gang.

 Da Pirana har læringshæfter til flere klassetrin, er det også en stor fordel at beholde Pirana læringshæftet i fx dansk fra 0. klasse og helt op til 5.-6. klasse, så når det nye skoleår starter, så kan børnene genkende hæftet, blot med nye friske opgaver. Det giver dem en tryghed og en tro på, at de nok skal komme igennem undervisningen og lektierne, på en god måde. Hos ABC Leg kan du altid finde gode tilbud på Pirana læringshæfter – vi har hæfter til dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk, matematik og naturfag. Et læringshæfte fungere super godt som et supplement til undervisningen, hvor opgaverne er sjove og kreative. Du kan som sagt finde læringshæfter til forskellige klassetrin, men du kan også finde danskhæfter til let skolestart på forskellige niveauer. Det giver barnet en god mulighed for at snuse til skolelivet, inden den oprindelige skolestart. På den måde bliver barnet godt rustet til den fremtidige undervisning.