Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Bolden malebøger og prik-til-prik bøger

Her finder du et udvalg af sjove malebøger og prik-til-prik bøger til de mindste. Hos ABC Leg kan du altid finde Bolden malebøger til skarpe priser. Børn elsker at tegne og male, og disse malebøger er perfekte til netop dette. De har et flot og børnevenligt design, som er nemt for det mindre barn at overskue. Du kan finde malebøger, hvor tegningernes konturer viser, hvilke farver man har brug for samt er der tykke streger rundt om figurerne, så barnet nemmere kan tegne inden for stregerne. Bøgerne er gode, som øvelse for det mindste barn, inden de starter i børnehave. Bolden bøgerne kan fås til forskellige aldre, så du kan finde en bog, som passer til dit barns alder og niveau.

Malebøger og prik-til-prik bøger giver barnet mulighed for at udfolde sig kreativt. Barnet kan fordybe sig og styrke koncentrationen, ved at male i en bogen. Det er noget børnene kan hygge sig med alene og sammen med andre. De lærer på en nem måde farverne at kende og bliver trygge ved både tuscher og blyanter. Malebøger er en god erstatning for iPad’en, som mange børn sidder med i dag. Med malebøger kan de i stedet udfolde deres indre kreativitet og koncentrere sig, om at lave flotte tegninger i forskellige farver.

Tag malebøger og prik-til-prik bøger med på ferien

Når man skal på familieferie, er der mange ting, som skal pakkes. Når man har børn, medfølger der mange praktiske ting samt legetøj, som skal med når man skal på farten. Børnene skal gerne være underholdt på bilturen, flyturen og på ferien i det hele taget. Det kan dog være noget af en udfordring, at have plads til alt det der skal med. Disse malebøger og prik-til-prik bøger er her geniale. De fylder ingenting og kan underholde et barn mange gange på en familieferie. Du kan nemt have bøgerne i en taske, så barnet kan tegne i bilen eller i flyet. Derudover kan barnet tage en pause midt på dagen eller om aftenen, efter dagens aktiviteter på ferien, hvor der kan slappes af og barnet kommer ned i gear. Der kan hygges med gode tegninger og farvelægninger. Man kan også vælge malebøger med forskellige temaer, som fx vores bondegård malebog eller vores dinosaurs malebog.

Giv barnet frie tøjler til at udfolde sig med malebøger

Malebøger er gode til at barnet, kan få lov til at udfolde sig kreativt på egen hånd. De kan farvelægge som de har lyst eller de kan øve sig i at bruge de rigtige farver, som er markeret i de forskellige figurer. Malebøger vil være med til at forbedre og styrke barnets koncentrationsevne samt finmotorikken. De kan øve sig på at tegne inden for linjerne og på den måde få skabt mere bevidsthed og føling med, hvad der egentlig skal til, for at ramme helt inden for linjerne. Malebøger har i mange år været et hit for mange børn. Det er en god måde at få familien samlet om samme aktivitet og bruge kvalitetstid sammen. I dag kan der hurtigt gå iPad og andet i hverdagen, hvilket der også skal være plads til, men hvis man giver sig i kast med en malebog et par gange om ugen, giver det en helt anden form for hyggeligt samvær og nærvær.