Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Autisme

Autisme er en gennemgribende udviklingsforstyrrelse, som kan give problemer med udviklingen af sprog og kommunikation, social interaktion, overfølsomhed over for sanseindtryk, stereotyp og repetetiv adfærd m.m. Her hos ABC Leg gør vi, hvad vi kan for at hjælpe med at skabe en lettere dagligdag ved tilrettelægning af en god daglig struktur, støtte kommunikation og styrke udviklingen af social samspil og følelser. Derfor har vi bl.a. valgt at tilbyde stimulation til følesansen gennem leg og sanseindtryk, for at nævne en af de ting vi tilbyder børn med autisme. Vi vil gerne være med til at præge børn med særlige behov, og derfor tilbyder vi dette udvalg af legetøj. Du kan se vores udvalg af legetøj og redskaber til interaktion med autisme børn herunder.

Legetøj til børn med autisme

Det, der karakteriserer autist legetøj eller legetøj til børn med særlige behov, er, at der er fokus på at stimulere barnets udvikling og indlæring. Det, uanset om I står overfor fysiske, faglige, sociale eller psykiske udfordringer i løbet af skoledagen og derhjemme. Tag et kig på det store udvalg af legetøj og redskaber – du finder alt fra bl.a. IT- og kommunikationshjælpemidler til speciallegetøj og sansestimuli. Vi har noget til ethvert behov og niveau. Det, der er vigtigt, er, at I finder de redskaber, der kan gøre en forskel, der hvor I har brug for det.

I sortimentet finder du et stort udvalg af redskaber, der kan hjælpe børn med særlige behov til at finde ro i situationer, der kan virke uoverskuelige eller stressfulde. Med anti-stressbolde, der er gode at sidde med i hænderne, eller sansebolde, der giver en sjov taktil fornemmelse, eller en sensorisk sansepude, børnene kan sidde på. Mange af redskaberne og legesagerne kan bruges på forskellige måder og tilpasses den situation, der opstår nu og her. Flere af de hjælpemidler, der kan bruges til at skabe struktur i hverdagen, kan både bruges i skolen og i hjemmet alt efter, hvad I har brug for. Her kan du læse meget mere om alle de produkter, vi tilbyder børn med særlige behov.

Køb legetøj til børn med autisme hos ABC Leg

Hos ABC Leg er legetøj til børn med autisme både sjove legeredskaber og undervisningsmateriale. Det, og meget andet finder du her på hjemmesiden. Fælles for alle produkterne i vores udvalg er, at de på bedste vis har fokus på at kombinere leg og læring, hvilket legetøj til børn med autisme er et oplagt eksempel på. Du kan klikke videre og se de forskellige brands, vi fører på her siden. ABC Leg har ganske enkelt ét formål, og det er at hjælpe børn til at opnå deres potentiale i livet gennem leg, læring og masser af succesoplevelser.