Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Time2learn

Bag Time2learn står bl.a. Pernille, som er passioneret for at hjælpe børn ved at fremme deres selvværd og dermed uddannelse og læringslyst. Time2learn arbejder for at skabe et unikt sammenspil mellem skolen, forældrene og børnene. Forældrene er en væsentlig ressource for børnenes læring og selvværd – så derfor er deres innovative læringskoncept baseret på sjove brætspil, apps og lege, der giver børn læringslyst og bevægelse, og en faglig hyggestund med deres forældre – til gavn for alle parter.

Time2learn fokuserer på 4 hovedområder, som består af pædagogisk udvikling og læringslyst, kurser og rådgivning til skoler og virksomheder, salg af læringsprodukter, privatundervisning til børn og forældrevejledning. Herunder finder du udvalget af produkter fra Time2learn.

Legetøj, der giver læringslyst

Det er næppe nogen overraskelse, at Time2learn er at finde i sortimentet her hos ABC Leg. Vi har stort fokus på at udvikle og føre brands, som får leg og læring til at gå op i en højere enhed – og der må man sige, at Time2learn er et glimrende eksempel. Time2learn består af en gruppe ildsjæle, der sammen arbejder for at skabe læringslyst både hos børn og forældre. Det, med udgangspunkt i det enkelte menneskes niveau og behov. Produkterne kan med andre ord tilpasses, så de kan bruges i undervisningssammenhæng, i børnehaven eller hjemme med familien.

Hos Abcleg.dk falder vi ind i nøjagtig samme tilgang til læring og udvikling. Derfor finder du et væld af udviklende, inspirerende og lærende legetøj og redskaber, som kan bruges i børnehaven, folkeskolen og i hjemmet. Du kan blandt andet tage et kig på udvalget af pædagogisk legetøj, som har til formål at skabe forbindelse mellem leg og læring. Søger du specifikt efter redskaber og legetøj, der appellerer til børn med særlige behov såsom ADHD, autisme eller angst, finder du også det i vores udvalg.

Køb Time2learn på Abcleg.dk

Hos ABC Leg tilbyder vi et stort og velovervejet udvalg af legetøj og undervisningsredskaber, som på bedste vis kombinerer læring og udvikling med leg. Med de mange produkter vil du se, at der er mange måder, hvorpå man kan inddrage sjove lege, nysgerrighed og sociale samspil i læringssituationer med børnene i skolen, børnehaven og hjemme hos jer selv. Derfor tilbyder vi produkter fra en lang række brands, som netop har fokus på at gøre læring til en leg - heriblandt Time2learn. Her får du et overblik over alle de brands, vi fører på Abcleg.dk.