Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

ADHD legetøj

Det er en udfordring for de fleste børn at sidde stille, men særligt for de børn, der har ADHD, kan det være meget vanskeligt at holde koncentrationen i en hel skoletime. Det gælder både dem, der reagerer ved at blive vilde og forstyrrende og dem, der trækker sig ind i sig selv og bliver stille. Vi har derfor udviklet en lang række produkter, som kan hjælpe i hverdagen og ikke mindst styrke den faglige læring for børn og unge med en ADHD diagnose. Her finder du alt som berolige dimser, sidderedskaber, tangles og meget mere. Vi har en lang række legesager og ting til alle personligheder og alle behov, når det gælder ADHD. Se vores udvalg herunder.

Koncentrationslegetøj til børn med ADHD

Nogle børn er født med særlige behov og udfordringer, som gør, at de skal stimuleres på en måde, som kan kræve særligt legetøj eller redskaber. Her hos ABC Leg forsøger vi altid at møde alle børn, der hvor de er blandt andet ved at tilbyde koncentrationslegetøj, som appellerer til børn med ADHD. Sortimentet tæller legesager, som kan være med til at styrke koncentrationen og hjælpe barnet til at holde fokus. Det kan eksempelvis være ting lavet af beroligende materialer, som er rare og stimulerende at sidde med i hænderne og dermed holde uroen ude af kroppen.

Som hjælp til at sætte rammer for børn med ADHD, kan Time Timers være ideelle og fungere som et godt redskab. Med et Time Timer ur kan du sætte tid på en aktivitet både visuelt og med lyd, hvilket kan være med til at skabe et overblik både for barnet, flere børn samtidig og for dig selv. Tiden på uret er visualiseret således, at barnet nemt – og endda uden at kunne klokken – selv kan holde overblik og dermed holde fokus i en periode. Time Timers viser, hvor lang tid der er tilbage af en given aktivitet.

Køb legetøj på Abcleg.dk

Her hos ABC Leg finder du et væld af alt i pædagogisk legetøj til forskellige aldersgrupper, skoletrin og funktionelle samt særlige behov såsom ADHD. Hvad der binder de forskellige kategorier, brands og produkter sammen er, at der er fokus på indlæring, udvikling og leg – og at det hele går op i en højere enhed. Det, uanset om du er på udkig efter undervisningsmateriale til brug i børnehave og skole eller andre redskaber, som kan bruges hjemme. Vi har her på siden samlet et udvalg af både kendte og anerkendte brands, som producerer hjælpemidler til børn med særlige behov, pædagogisk legetøj og undervisningsmaterialer. Du kan klikke her og få et overblik over alle mærkerne.