Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Tangles

Hos ABC Leg finder du et udvalg af det sjove legetøj, Tangles. Tangles er et bevægeligt stykke legetøj, som har 18 led. Tangles kan bruges til både børn og voksne, men er især velegnet til at stimulere personer, som er motorisk urolige og udfordrede. Hvis et barn har masser af energi og uro i kroppen, kan Tangles være med til at holde barnet beskæftiget og samtidig skabe en beroligende effekt hos barnet. Derfor er Tangles også super gode til børn, som lider af fx aspergers syndrom, ADHD, autisme eller lignende. Tangles kommer i flotte farver og vækker nysgerrighed samt interesse hos mange børn. Det fungerer også som et godt sansestimulerende legetøj for barnet, da de kommer i flotte farver, forskellige former og overfladestrukturer som fx vores Tangles Texture. Barnet får derfor stimuleret både følesansen og synssansen på samme tid.

Man kan forme Tangles på forskellige måder og skabe sine egne figurer. Alle Tangles er unikke på hver deres måde, og det er svært at lægge den fra sig, når først man har haft den i brug. Den giver en helt utrolig beroligende effekt på mange af os mennesker, så man bliver næsten helt afhængig af, at have en Tangle i hånden, da man hurtigt kan mærke, at man får mere ro i krop og sind. 

Tangles er både til børn og voksne

Både børn og voksne kan have stor glæde af, at bruge en Tangle. Det kan nogle gange være rart, hvis man har brug for et redskab, som får en til at slappe mere af, at det ikke syner alt for meget - både for børn og for voksne. Med vores Tangle Metalic, får man en Tangle i flotte, men mere diskrete, farver. Derfor kan voksne sagtens sidde med denne Tangle, uden at det ligner børnelegetøj. Voksne og børn kan derfor roligt tage sin Tangle med i skole, på arbejdet, til møder eller lignende, uden at det vækker den store opmærksomhed. En Tangle skaber mere ro, glæde og overskud til at klare hverdagen. En Tangle laver ingen støj, og kan derfor sagtens benyttes på alle tidspunkter, fx på en arbejdsplads eller i undervisningen. Mange kan også bedre koncentrere sig, hvis de har noget i hænderne samtidig.  

Få en bedre og gladere hverdag med Tangles

En Tangle har 18 led, som kan skilles ad. Man kan derfor, udover at dreje og forme sin Tangle, også skille den ad og sammensætte den, præcis som man har lyst. Det kan også give nogle mennesker ro, at sidde og skille tingene ad og sætte dem sammen igen. En Tangle føles blød at have i hånden og der er derfor mange, som ikke slipper den igen, når først de har fået den i hænderne. En Tangle vil skabe mere ro i hverdagen, uanset om man er barn eller voksen, om man som menneske har særlige behov eller ej. Tangles kan bruges til alle mennesker i alle situationer, hvor man kan være stresset, angst, nervøs, urolig eller andet. Hvis man står som voksen overfor nogle store valg eller har truffet en svær livsændring, så kan Tangles gøre underværker for den stress eller angst, som man pludselig står overfor. Hvis du kan nikke genkendende til en stresset hverdag, et udfordrede barn eller andet, så anskaf dig en Tangle og få glæde i hverdagen.