Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Vilac

Vilac er indbegrebet af trælegetøj i god, fransk kvalitet, når det er allerbedst. Vilac designer og producerer legetøj, der aldrig går af mode samtidig med, at det appellerer til alle generationer. En stor del af produkterne fra Vilac specialfremstilles i træ fra Jurabjergene, hvorefter det drejes, poleres og sandblæses. For at give legetøjet den sidste og velkendte blanke overflade lakeres det af professionelle håndværkere i byen Moirans i Montange, hvor mærket i sin tid opstod.

Vilac har tilmed modtaget et utal af priser for deres legetøj, som bunder i en original og kvalitetsbevidst tilgang til legetøj. Designerne bag det succesfulde legetøjsbrand består af en håndfuld fremragende kunsthåndværkere, der alle formår at give legetøjet karakter. Tag et kig på udvalget af legetøj fra Vilac herunder.

Trælegetøj fra Vilac

Hos ABC Leg er Vilac en naturlig del af sortimentet, ganske enkelt fordi det er kvalitetslegetøj i gode materialer med fokus på leg og læring. I udvalget finder du legetøj, som både kan bruges hjemme og i undervisningssammenhæng, hvilket netop er det, der kendetegner mange af de brands, vi fører her på Abcleg.dk. Udover at være yderst brugbare for børn, der er i gang med at udvikle eksempelvis sproglige færdigheder, så er Vilacs produkter produceret i træ, hvilket gør legetøjet tidløst og holdbart gennem flere generationer. Foruden Vilac så tæller vores udvalg af trælegetøj også brands som KREA og Wooden Story.

Køb legetøj online på Abcleg.dk

Er du på jagt efter et bestemt legetøjsprodukt eller blot på udkig efter inspiration til nye legesager og redskaber? Uanset hvad, så er du landet på det rette sted. Følg eksempelvis med i, hvad vi får af nyheder, og hvad vi kører af tilbud her på siden! Her hos ABC Leg finder du et væld af legetøj og brands, der fokuserer på at kombinere leg med læring på en god måde, som holder fast i barnets nysgerrighed og lyst til at lære nyt. Du finder med andre ord både noget, som kan bruges i hjemmet, og som samtidig er nyttigt i undervisningslokalet, SFO’en eller børnehaven. Kigger du på vegne af en skole eller institution, så kan du klikke her og se udvalget i netop den kategori.