Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Papkuffert

Papkufferter til børn er det perfekte sted at gemme, opbevare og pakke alt det, de små kan lide at lege med. De fine kufferter i børnestørrelse kan indeholde alt lige fra Pixiebøger og bogstavkort til Legoklodser og bamser. Brug eksempelvis en papkuffert til yndlingslegetøjet, når I er på en dagstur eller på ferie med hele familien – de fleste børn elsker at pakke deres egne sager og bære sin kuffert selv. Papkufferterne fremstilles i kraftigt pap med en enkel metallukning og sælges i tre størrelser.

  • Stor kuffert: 29 x 20 x 9,3 cm.
  • Mellem kuffert: 25,5 x 18 x 8,5 cm.
  • Lille kuffert: 20,5 x 14,7 x 7,7 cm.

Papkufferter til børn

Der er ikke det, papkufferterne ikke kan bruges til på børnenes egne værelser. De kan nemlig både bruges som opbevaring, fint interiør og som en del af legen. Derudover er de oplagte som praktisk opbevaring rundt om i hjemmet, hvor de små ofte bruger legesagerne – såsom i et legehjørne i stuen. Papkufferter gør tilmed oprydningen lidt sjovere, når tingene skal tilbage på værelset igen. På ABC Leg finder du som sagt papkufferter til børn i flere størrelser og farver, hvilket giver dig og børnene mulighed for at vælge dem, der passer bedst til behovet og indretningen.

Foruden papkufferterne tæller vores sortiment også et væld af andre redskaber og legesager, som kan bruges i indretningen på en lærerig måde. Klik her og tag blandt andet et kig på de mange plakater og læringstæpper, som kan bruges på børneværelset såvel som i institutionen.

Køb legetøj online på Abcleg.dk

Her hos ABC Leg finder du et stort og velovervejet udvalg af legetøj og undervisningsredskaber, som på bedste vis kombinerer læring og udvikling med leg. Med de mange produkter vil du se, at der er mange måder, hvorpå man kan inddrage sjove lege, nysgerrighed og sociale samspil i læringssituationer med børnene. Derfor tilbyder vi produkter fra en lang række brands, som netop har fokus på at gøre læring til en leg. Her får du et overblik over alle de brands, vi fører på Abcleg.dk.