Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Pirana engelskhæfter

Pirana engelskhæfter kan bruges som supplerende trænings- og læringshæfter til grundskolens elever – såvel som til træning af sprog derhjemme efter skole. Læringshæfter fra Pirana indeholder spændende og udfordrende opgaver og illustrationer, som tager børnene gennem forskellige faglige emner. Uanset klassetrin, så har alle hæfterne en klar faglig struktur og er spækket med selvrettende opgaver, som hjælper børnene til at få den grundlæggende indlæring med hurtige rettelser. Her på ABC Leg kan du købe Pirana hæfter til matematik, dansk, naturfag samt fremmedsprog som engelsk.

Læringshæfter til engelsk

Hvert enkelt Pirana læringshæfte er udarbejdet til de forskellige årgange i grundskolen, hvilket sikrer niveauet og bevidstheden om, hvad læringskravene er på hvert klassetrin. I træningshæfterne til engelsk finder børnene, uanset niveau, spændende, motiverende og udfordrende opgaver, som er udarbejdet med det formål, at de skal fange børnenes nysgerrighed og naturlige læringslyst. Derfor er Pirana hæfterne også gode at tage med hjem eller med på ferien, fordi de netop ikke gør læringen til en pligt men mere en sjov udfordring.

Blandt Pirana hæfterne til fremmedsprog finder du foruden engelsk også tysk, fransk og spansk. Alle opgaverne er udarbejdet med gennemgående illustrationer, hvilket både gør læringsforløbet let gennemskueligt og pirrende for den faglige nysgerrighed. Du kan læse mere om Pirana her på siden og se de mange træningshæfter.

Køb undervisningsmateriale på Abcleg.dk

Fælles for det undervisningsmateriale, du finder her på Abcleg.dk, er, at der er et stort fokus på at kombinere læring med leg og ofte også bevægelse. Det, på en måde som både udvikler og underholder børnene. Uanset om du er på udkig efter undervisningsmateriale til brug i skolen og på andre institutioner eller redskaber, som kan bruges hjemme med familien, så er du landet det rette sted. Vi har her på siden samlet et udvalg af både kendte og anerkendte brands, som producerer hjælpemidler til børn med særlige behov, pædagogisk legetøj og et væld af undervisningsmaterialer. Du kan klikke her og få dig et overblik over alle mærkerne.