Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Gonge Danmark

Gonge Danmark er et 40 år gammelt familiefirma, som lever af at udvikle motiverende legetøj, der styrker børns motoriske og sociale færdigheder. Gonge Danmark er meget anvendt på skoler og i institutioner grundet deres design og produktion i slidstærke materialer, der kan tåle en institutions mange børnehænder. Gonge Danmark sælger deres lege- og læringsredskaber i mere end 40 lande og må siges, alene på baggrund af dette, at være et mærke, som er anerkendt blandt førskole-institutioner i hele verden. Herunder finder du udvalget af Gonge Danmarks mange produkter.

Leg og læring i ét produkt

Med Gonge Danmarks produkter kan du både lege og lære med børnene, alt imens I sammen øver talforståelse og sproglige færdigheder. Det, Gonge Danmarks produkter har til fælles, er, at de fokuserer på at kombinere det legende aspekt, der engagerer og motiverer barnet, med kvalitet – både når det gælder viden og materialevalg. Du får med andre ord produkter i topkvalitet, der dækker et bredt undervisningsfelt i både førskole og indskolingen.

I Gonge Danmarks sortiment her på Abcleg.dk finder du et hav forskellige redskaber og legesager, som appellerer til forskellige læringssituationer og temperamenter. Vælg mellem forskellige hæfter med dertilhørende opgaver, som kræver redskaber, der giver børnene mulighed for at få materialet i hænderne. Det kan eksempelvis være i form af små talfigurer, centicubes og terninger. Derudover finder du også sjove spil, som kan sætte gang i konkurrencegenet hos de fleste børn.

Foruden Gonge Danmark finder du også et væld af andre produkter, der er rettet mod skole og førskole. Tag et kig på hele udvalget af redskaber, legetøj og undervisningsmateriale til skole og institution her.

Køb Gonge Danmark hos Abcleg.dk

Hvad end du er på udkig efter kvalitetsprodukter fra danske Gonge eller andre læringsredskaber fra et af de andre anerkendte brands i feltet, så er du kommet til det rette sted. ABC Leg er nemlig stedet, hvor du finder det meste i pædagogisk legetøj, undervisningsmateriale og hjælpemidler til børn med særlige behov.

Vi sætter en ære i at finde og tilbyde de rette mærker og produkter til dig, uanset hvad du og dine børn søger. Vi gør læring til en leg og fokuserer på, at alle børn skal have de bedste forudsætninger for at få succesoplevelser, uanset hvilket niveau de er på. Tag et kig på vores udvalg af brands, og find frem til den producent, du søger.