Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Time Timers

Time Timer er i alt sin enkelthed ure og hjælpemidler, der på en nem og overskuelig måde viser tiden. Dette er med andre ord et nedtællingsur, der i grafisk form viser, hvor meget tid der er tilbage af en afstemt rum tid. Time Timeren er et effektivt værktøj, der kan visualisere, hvor lang tid der er gået, og hvor lang tid der er tilbage. Mange børn med særlige behov, som kan være affødt af eksempelvis ADHD eller autisme, har stor gavn af en Time Timer, som kan hjælpe med at finde ro og skabe overblik. Herunder kan du se det store udvalg af Time Timer.

Time Timer skaber ro

En Time Timer er et oplagt værktøj i situationer, hvor børn har brug for, at tiden gøres visuel og letforståelig. Uret er et hjælpemiddel, som kan fortælle barnet, hvor længe der er tilbage, uden at barnet nødvendigvis kan klokken. En Time Timer kan med andre ord skabe ro og overblik, og kan hjælpe børn med visuelt at styre tiden. Og det er uanset, om I befinder jer i en skoletime, til lektiehjælp ved spisebordet, i børnehaven eller i leg inden sengetid. Forståelse af tiden er vigtig men samtidig en udfordring for mange børn i forskellige situationer i løbet af dagen.

Til børn, der har ADHD, kan Time Timer især været et godt hjælpemiddel, fordi produkterne giver mulighed for at sætte tid på en aktivitet både visuelt og med lyd. Har du brug for at sætte en tidsbegrænsning på en aktivitet i et klasserum eller lignende, kan du indstille uret til, hvornår det skal lyse og alarmere. Det giver barnet nogle rammer, som er lette at forholde sig til og dermed hjælpe til bedre koncentrationsevne.

Med en Time Timer får børn med ADHD bedre mulighed for selvstændigt at holde øje med tiden og få et overblik over en given aktivitet og tidsrummet, den udføres i. Her hos ABC Leg finder du legetøj til børn med særlige behov såsom ADHD. Klik her og tag et kig på udvalget til særlige behov.

Et visuelt ur til læring

Time Timer ure kommer i et væld af udgaver og størrelser, men fælles for dem alle er, at de har fokus på det visuelles funktion i forhold til tid. Hvis et barn har svært ved at forstå klokken, og hvad det vil sige, at der om et kvarter er pause, så kan en Time Timer være en måde at gøre tiden mere overskuelig og letforståelig. Ved at vise tiden, der er tilbage, med en farve, kan barnet nemmere forholde sig til det og forstå, hvad det betyder. Med et Time Timer ur kan I med andre ord træne tidsforståelsen visuelt.

Time Timer kan typisk vise 1-60 minutter, hvoraf det røde felt viser tiden, der er tilbage, og dette bliver mindre og mindre, som tiden går. Alarmen med et par biplyde, kan slås til eller fra. Time Timer ure har en høj farveopløsning, fremhævede tal, der er lette at se og adskille, samt et ultra-stille urværk, der ikke forstyrrer.

Find en Time Timer på Abcleg.dk

Er du på jagt efter en Time Timer til at træne dit barns tidsforståelse, så er du landet det rette sted. Her på ABC Leg har vi stort fokus på at tilbyde legetøj og redskaber, som både er lærerige, udviklende og fuld af mange timers leg. Vores sortiment bygger på produkter, som kommer fra anerkendte mærker, der producerer pædagogisk legetøj, undervisningsmateriale og hjælpemidler til børn. Klik her og find den producent og det brand, du søger. Vi ved, at det kan være svært at finde legetøj til børn med særlige behov, så derfor tilbyder vi også et væld af speciallegetøj i højeste kvalitet, som hjælper med at stimulere dit barns indlæring og udvikling uanset behov.