Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Børneplakater

Her hos ABC Leg finder du et stort udvalg af flotte, farverige plakater med gode læringsmuligheder for børn. Udvalget tæller alt fra alfabetplakater, sangplakater, ABC-plakater og tælleplakater til plakater med vigtige budskaber om selvværd. Vi har udviklet vores egne plakater med positive statements, som er med til at give alle børn positive tanker og lære dem om deres følelser.

Udvalget af plakater danner den perfekte ramme for ethvert børneværelse, klasselokale eller andre institutioner. Med de skønne motiver og betydningsfulde ord er der noget til enhver type og indretningssans – og både til drenge og piger. Lad vores plakater være med til at præge børnene i en positiv og glad retning. Du kan se udvalget af børneplakater herunder.

Find farverige børneplakater her

Er du på udkig efter fine børneplakater, som kan pynte på børneværelset, i et legerum eller i klasselokalet? Her på Abcleg.dk finder du et stort udvalg af forskellige plakater til børn. Fælles for dem alle er, at de er sprængfyldt med flotte, klare farver, mønstre og motiver, der sætter skub i humøret og de positive tanker. Plakaterne kommer typisk med et tema – en børnesang, et eventyr eller et læringselement som alfabetet eller talrækker. Du kan med andre ord vælge den plakat, du har lyst til, og som kan det, du søger. Har du allerede en ramme, så kan du blot købe plakaten – men mangler du begge dele, så finder du også klassiske, sorte rammer i sortimentet.

Plakater til børneværelset eller klasselokalet

Plakater er en oplagt måde, hvorpå du nemt kan tilføre et rum en god stemning. For få penge kan du købe plakater til børneværelset og sikre, at dit barn har noget ikke bare farverigt men også lærerigt at kigge på – og så er de tilmed nemme at skifte ud igen, når stilen og fokus skifter. Gå efter plakater med motiver fra børnesange eller plakater, der sætter fokus på alfabetet med farverige illustrationer. Der er noget for enhver smag, og fælles for dem alle er, at de bidrager til den positive stemning i rummet.

Et lokale med hvide vægge og grå gulve kan være kedeligt og uinspirerende at være i. Men hænger du derimod fine plakater op med motiver fra sange, som børnene kender, så har rummet en helt anden indvirkning på klassen eller børnene i børnehaven. Det samme gør sig gældende, når det kommer til plakaterne med betydningsfulde budskaber om venskaber og selvværd. Det er budskaber og statements, der, måske især for de ældre elever, er vigtige at være opmærksomme på.

Køb plakater til børn på Abcleg.dk

Når først du ved, at du er vild med ideen om at hænge børneplakater op på børneværelset, i børnehaven eller i klassen, så handler det bare om at vælge! Lad børnene vælge selv, hvis de er store nok, eller giv en flot plakat i fødselsdags- eller julegave. Her hos ABC Leg fører vi foruden plakater et væld af legetøj og redskaber, som er ideelle på børnenes ønskeliste. Du kan tage et kig på de forskellige kategorier af legetøj, vi fører, og finde den aldersgruppe, der passer bedst.