Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Lær at gange

Matematikkens verden er spændende men udfordrende, men det kan også være svært for mange børn, at knække koden når regnestykkerne bliver lidt mere komplicerede og børnene skal lære at gange og dividere. Der er dog mange måder at gøre matematikundervisningen mere vedkommende og lettere at forstå, end den traditionelle undervisning ved tavlen. Matematikundervisningen kan nemlig gøres både involverende, sjov og underholdende for barnet - og dermed også mere udbytterig. Det kan for eksempel gøres ved at inddrage forskellige spil, hæfter og visuelt materiale, der gør det nemmere for barnet at gennemskue hvorfor det lige er, at 7x7 bliver til 49 og ikke 59.

Lær at gange med spil, læringstæpper og plakater

Nogle af de produkter, der kan anvendes til at understøtte når barnet skal lære at multiplicere, er forskellige sjove spil, der tager udgangspunkt i tabellerne. I spillet ”snør tabellen” skal barnet snøre forskellige kort sammen, der viser et regnestykke fra tabellen og et svar på hvad resultatet er. Er kortene knyttet korrekt sammen, vil de danne et billede når barnet vender dem om. Eller hvad med et gangebræt? Her kan barnet via træbrikker lære tabellerne fra 1x1 til 12x12.

Ovenstående er blot nogle af de produkter vi har, hvor spil og sjov inddrages direkte i det at lære at gange. Vi hjælper dig gerne hvis du er på udkig efter læringsmaterialer, uanset om du kommer fra en skole en daginstitution eller du ønsker at købe nogle af de spændende produkter til eget brug.