Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Bogstav Leg

Lær alfabetet og leg med tallene. Magnet tal og bogstaver, puslespil og meget mere finder du her til børn fra 3 år

Lær at stave med bogstavlege

Stavning og skole behøver slet ikke være kedeligt, med bogstavspil, bogstavlege og bøger der gør, stavningen bliver til en leg. Samtidig med at i hygger jer, får barnet styr på bogstaver og ord. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af sjove spil, puslespil, og bøger, der både kan underholde men som samtidig giver masser af læring til dit barn.

En ny måde at lære alfabetet på

Børn er lige så forskellige som os voksne og børn har alle har forskellige måder. at lære på. Det er langt fra alle børn, der profiterer af den klassiske tavle-undervisning. Det er efterhånden veldokumentereret, at børn bliver dygtigere, hvis man møder barnet hvor det er og tilpasser læringen til det enkelte barn. Når barnet skal lære alfabetet at kende og sætte bogstaverne sammen, kan et bogstavspil medvirke til, at det enkelte barn meget bedre kan tilegne sig læringen og omsætte den i hovedet. Mange af vores bogtavspil og bøger tager netop udgangspunkt i, at børn lærer forskelligt. Derfor appellerer spil og bøger ikke kun til det visuelle, men også til at hørelsen, kroppen og hænderne.

Børn lærer forskelligt

Vil du gerne styrke dit barns kompetencer og evne til at lære bogstaverne, er det en god idé at tage udgangspunkt i den måde, barnet bedst optager læring på. Har du eksempelvis et barn, der lærer bedst med hænderne, er det en god idé at købe spil eller materialer, der primært appellerer til følesansen. Prøv eksempelvis de taktile bogstaver, der er giver barnet en følelse af formen på bogstaverne eller hvad med de store flotte store stofbogstaver? Stofbogstaverne er børnene vilde med at have i hænderne. Bogstaverne appellerer både til det visuelle sanseapparat og til følesansen. Eller hvad med ABC Leg hop og Lær, hvor børnene lærer bogstaverne ved at bruge hele kroppen.

Men vi har ikke kun læringsmaterialer og spil, der giver børnene en forståelse af alfabetet med vores populære ABC skriveoversigt. Med denne oversigt, kan børn nemlig lære hvordan man på en let og pædagogisk måde lære hvordan man skriver bogstaverne.

Med bogstavspil og bøger går det som en leg

Børn behøver dog ikke at vente med, at lære bogstaverne til de når skolealderen. Børn kan allerede i en tidlig alder begynder at lege med bogstaverne og alfabetet, uden at det for barnet føles som andet end leg og hygge. Her på siden finder masser af sjove og hyggelige spil, puslespil og billedbøger, der gør at de mindste får introduceret alfabetet på en legende let måde. De sjove historier om ”Bolden” eller ”Alvildas Lær at skrive”, er et sikkert hit for alle børn. Den søde trækvogn med bogstaver giver barnet mulighed for at trille rundt med alfabetet og sætte klodserne sammen til forskellige ord. Der er mange muligheder for, at introducere de mindste børn til alfabetet, så de er godt forberedte når de skal i gang med at lære at skrive og stave i skolen.

Vi har en passion for læring

Vi forhandler både vores produkter private og til skoler og institutioner. Er du ansat på en skole eller en institution hvor du arbejder med børn kan du altid kontakte os hvis du har behov for råd og vejledning, ift. Til den målgruppe af børn, som du arbejder med. Vi har en Passion for læring og vi glæder os til at vejlede og rådgive dig!