Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Babylegetøj

Hos ABC Leg vil vi gerne være med til at give den bedste start på dit barns læringsrejse. Vi har derfor et stort udvalg af babylegetøj, som kan være en del af dit barns udvikling, læring og sansestimulering. I vores sortiment finder du babylegetøj, hvor der er knald på farverne, så dit barn får den rette stimulation allerede fra start af. Det er enormt vigtigt at barnet allerede fra start, lære om de forskellige farver, former og sanser. Grunden til at det er så vigtigt, at barnet bliver korrekt stimuleret, er at det betyder utrolig meget for den fremtidige udvikling, når barnet bliver ældre.

Vores sortiment består derfor af udviklende babylegetøj, hvor du kan finde alt fra vores sansebolde til træklodser med lyd. Hos ABC Leg kan du finde alt, hvad du skal bruge, for at stimulere dit barn korrekt. Du kan finde et hav af forskelligt babylegetøj, som alt sammen er sjovt for barnet. Du kan både finde legetøj til babyer, men vi har også til de lidt ældre børn. Hvis du er i tvivl om, hvad der er det bedste legetøj for dit barn, så er du altid velkommen til at tage fat i os! Vi står altid klar til at hjælpe dig, så dit barn kan få den bedste start på livet.

Hvorfor skal du vælge sansestimulerende legetøj til dit barn?

Den største udvikling hos os mennesker, sker i de første år af vores liv. Det er derfor utrolig vigtigt at man får stimuleret sit barn korrekt, allerede fra start af. Nyfødte babyer har oftest blot brug for nærvær, øjenkontakt og opmærksomhed. Babyer kommer dog hurtigt til en tid, hvor de begynder at kunne se farver, føle og smage. Alle deres sanser er nye og de er utrolig nysgerrige. Derfor skal man have noget godt legetøj, som kan tilfredsstille denne nysgerrighed. Her er vores aktivitetslegetøj med spejl et fantastisk stykke legetøj, som kan tilfredsstille dit barns nysgerrighed. Spejlet vil holde baby nysgerrig i mange timer, da det er utrolig nyt og spændende at kigge på ”den anden baby” i spejlet. Det er også legetøj, som vil styrke babys nakke og ryg, da baby lige så stille vil kunne holde sig selv bedre og bedre oprejst, for at kigge ind i spejlet. Derudover er det en rigtig god træning for babys mimik, da der kan opstå en masse sjove ansigter inde i spejlet.

Få alle sanserne i spil med bøgerne fra Bolden

Et hit hos alle børn er bøger! Vi fører derfor et stort udvalg af lærerige bøger fra Bolden til mange forskellige aldre. Bøger er super gode at have med på ferie, da de ikke optager plads, de er nemme at have med og kan underholde børn i mange timer. Man kan både bruge bogen som godmorgen læsning, godnat læsning eller til en hyggestund midt på dagen. ”Lyt, rør og føl med søde dyr”, er en af vores sansebøger fra Bolden til de mindste børn. Det er en rigtig god bog for de helt små, som kan røre dyrenes bløde pels, høre dyrenes lyd og samtidig nyde de flotte billeder af alle dyrene. Det er en bog, som sætter gang i alle sanser hos barnet, og så kan de hurtigt lære om de forskellige dyr, der findes. Du kan finde mange andre sansebøger fra Bolden hos os, så find favoritten og få stimuleret din babys sanser allerede fra start af!