Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Matematik

Det er her alle materialer til matematikundervisningen findes, som alle institutioner bør have. Vi har alt lige fra tallege, sorteringslege, farver, former, nummerorden, veje/måle, lære at skrive tal, begreber som flere/færre, større end/mindre end, bruge centicubes, danne mønstre og former, lære klokken og en masse sjove lege med lærerigt legetøj. Med vores udvalg bliver matematikundervisningen til en lærerig leg, hvor der er mulighed for masser af sjove alternative måder for indlæringen at foregå. Disse materialer og midler er perfekte til alle institutioner, hvor der sker matematikundervisning. Så kommer alle børn til at elske matematik.

Se vores udvalg herunder.

Matematik for de mindste

Matematik og tal kan ofte virke abstrakt for børn og den klassiske matematikundervisning, er ikke altid den mest optimale måde at åbne dørene til tallenes og matematikkens verden. Men tal og matematik kan gøres konkret og meningsfuld for de mindste med de rette undervisningsredskaber. Ved at inddrage alle sanser i undervisningen sker indlæringen som en leg og matematikundervisningen bliver både sjov og spændende for barnet. Derfor har vi her samlet masser af undervisningsmateriale til institutioner, der gerne vil lave spændende og inkluderende matematikundervisning.

Undervisningsmateriale til matematikundervisningen

Der findes mange måder hvorpå barnet kan introduceres til matematikkens verden. De mindste børn kan stifte bekendtskab med matematikken, gennem leg med geometriske figurer. Vi har masser af kvalitetslegetøj, hvor barnet kan få lov at udforske geometriens verden. For de større børn, der skal lære tallene kan det for eksempel ske via legetæpper, spil og sjove puslespil. Vi har også illustrativt legetøj, der er perfekt når barnet skal lære brøker og procentregning. Vi har også sjove robotter, som børnene selv kan programmere – det vil med garanti være et hit for de lidt større børn. Dette er blot et lille udpluk af vores store udvalg, af undervisningsmateriale til matematikundervisningen. Gå på opdagelse i vores matematikunivers og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.