Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

IT i børnehøjde

Undervisningsministeriet har valgt at satse på sciencebørnehaver og interaktive læremidler, det understøtter vi med en lang række spændende produkter. Vi har udviklet læringshæfter til brug på interaktive tavler og science materialekasser som alle har det formål at kunne bygge videre på børnenes nysgerrighed.

Vores ønsker er, at udvikle børns kompetencer indenfor informationssøgning, kritisk sans, analyse, formidling og samarbejde, så de i højere grad får mulighed for at blive producenter frem for konsumenter af digitale medier.

Se vores udvalg af interaktive læremidler og science produkter her.

IT der udfordrer barnet

It er en uundværlig del af vores tilværelse. De fleste mennesker anvender både IT i fritiden og på jobbet og børn stifter tidligt bekendtskab med IT. Men for børn behøver IT ikke kun at være passiv underholdning på tablet eller smartphone. Når vi hos ABCleg arbejder med IT i børnehøjde er der nemlig tale om undervisningsmaterialer, der er med til at aktivere. udfordre og udvikle barnet. Derfor har vi i denne kategori samlet masser af spændende undervisnings- og læringsmaterialer, der er perfekte til institutioner, som gerne vil inddrage science og interaktive læring i både undervisning og leg.

Interaktive læringsprodukter er et hit

Der er ingen tvivl om, at de interaktive læringsprodukter giver både undervisningen og legen en ekstra dimension. De gør det sjovt at lære nyt og kan medvirke til at vække de mindstes interesse for teknik og videnskab. Et vores mest populære produkter er ”Blue-Bot”. Blue-bot er en lille robot, som barnet selv kan programmere med grundlæggende kommandoer. Barnet kan på denne måde bestemme hvordan robotten skal bevæge sig. Herved får barnet gennem legen en grundlæggende forståelse for hvad en computer er og hvordan den fungerer. Hvis du har spørgsmål til produkterne her i kategorien, står vi selvfølgelig til rådighed med vejledning til hvordan I kan inddrage produkterne i undervisningen på jeres institution.