Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Dansk

Det er her undervisningsmateriale og lærende legetøj til dansk undervisningen findes til alle former for institutioner. Vi har samlet alt lige fra bogstavlege, ordkort, sproglege, huskespil, vendespil og skrivebøger som gør det sjovt at lære. Her er alt det der bør være i et klasseværelse, eller en hvilken som helst institution, som underviser i dansk. Der findes materiale og legetøj både til ind-, mellem- og udskolingen. Så der er nok at tage fat på, når danskundervisningen skal sætte sit præg på dagen. Er der spørgsmål til vores materialer, eller er der noget du mangler, så kontakt os endelig.

Se vores udvalg til dansk undervisningen på institutioner herunder.

Når danskundervisningen bliver en leg

A B C D E F G, sådan begynder alfabetet som bekendt, og det kan være en stor mundfuld når man bare er 6 år. Der er nemlig meget der skal læres når man som barn for første gang skal prøve kræfter med at skrive bogstaver og danne ord og sætninger.

Der findes heldigvis mange måder hvor danskundervisningen kan gøres kreativ, levende og spændende for de mindste børn. I de produkter du finder os ABC-leg har vi fokus på at det skal være sjovt at lære bogstaver, ord og skrivning. Det skal ikke være kedeligt at lære nyt og faktisk fungerer ofte bedst når barnet samtidig har det sjovt. Det er filosofien bag mange af de spændende produkter vi præsenterer i denne sektion af ABCleg.dk

Sjove og spændende læringsmaterialer til danskundervisningen

VI har masser af læringsmaterialer, der gør læringen sjovere for både lærer og elev. ABC leg er en sjov møde at lære de forskellige bogstaver gennem bogstavkort, legetæpper eller sjove spil. Når barnet skal lære at sætte ordene sammen og skrive kan, ordkort, skriveplader, spil og sjove ABC skrivebøger være med til at motivere barnet i danskundervisningen.

Har du spørgsmål til materialerne her på siden, står vi naturligvis klar med råd og vejledning til din institution!