Plakater til læring

Vi har samlet et skønt udvalg af plakater med masser af læringspotentiale - herunder kendte ABC-plakater, 123 plakater, tælleplakater og talplakater, som vil pryde børneværelset eller klasseværelset. Med vores plakater er der lagt op til en masse sjov og læring. Vi har desuden også designet en lang række plakater med vigtige budskaber, som vil give positive tanker og skubbe børn i den rigtige retning. Se vores udvalg af plakater herunder, her er masser af skønne og lærerige valgmuligheder.

Foruden plakater så finder du også et bredt udvalg af legetøj og redskaber i kategorien pædagogisk legetøj – heriblandt musik og rytmik, spil, aktivitetshæfter og bøger.

Sorter stigende

63 vare(r)

Sorter stigende

63 vare(r)

ABC-plakater til leg og læring

Plakater er en oplagt måde, hvorpå du kan tilføre et fint element af både leg og læring på børneværelset såvel som i børnehaven eller klasselokalet. Her hos ABC Leg har vi et bredt udvalg af plakater med fokus på tal og bogstaver, som på en sjov måde er illustreret med klare farver og motiver. Brug plakaterne til undervisningsbrug i løbet af skoledagen, eller når der skal laves lektier ved skrivebordet efter skole. På plakater med alfabetet er bogstaverne illustreret således, at børnene kan øve alfabetet, begyndelsesbogstaver samt de lyde, bogstaverne laver. Den farverige plakat passer perfekt ind på et børneværelse, hvor den samtidig vil hjælpe barnet til at styrke ordforråd og sprogforståelse.

Foruden plakater, der kan hjælpe til sproglig udvikling, så tæller vores sortiment også andet legetøj og redskaber, som støtter denne udvikling på en sjov og legende måde. Klik videre, og tag et kig på kategorien sproglig udvikling. Her finder du blandt andet sjove spil, legetæpper, bøger og redskaber til interaktiv leg.

Køb plakat med alfabetet på abcleg.dk

Sortimentet af plakater er udvalgt med det fokus, at de hver og en skal bidrage til en positiv, underholdende og god stemning i det rum, de hænger i. Derfor finder du hovedsageligt plakater med farverige og dragende farver og motiver, der indbyder til både sang og træning af sprog- og talforståelse. Du kan med andre ord finde udsmykning til væggene på børneværelset såvel som i institutionen – og så kan de tilmed nemt skiftes ud, når stilen og fokus skifter.