Barbo Toys - Træn de 120 ord

På lager
Varenummer: 6350
DKK 99,95
  •   Bestil før kl. 14 i hverdagene, og modtag pakken dagen efter
  •   Fragt fra 29,- kr og gratis ved køb over 499,-
  •   Julegaver kan byttes indtil 31. januar

De 120 hyppist anvendte ord skal trænes meget, og der er meget fokus på dem i indskolingen.
Når de kan læses hurtigt og ubesværet, bliver det MEGET lettere for børn at læse, og de øger deres læsehastighed markant.


Hvordan hjælper de 120 ord barnet?


Kortene i denne æske indeholder de 120 mest anvendte ord i alle danske tekster. Hvis man kan læse disse, kan man læse ca. 50% af en almindelig, dansk tekst. Det er vigtigt at kunne læse disse ord lynhurtigt – gerne som automatiserede ordbilleder – så barnet kan bruge energien på, at afkode og forstå resten af teksten.


Sådan kan barnet træne de 120 ord:


Lad først barnet læse kortene højt ét efter ét, så de bliver bekendt med ordene. De ord, barnet ikke læste rigtigt, med det samme, lægges i bunden af stakken, så de gentages senere.


Når barnet er igennem alle ordene og føler sig sikker, kan barnet øve sig i at stave ordene korrekt og sammensætte små sætninger. Med hjælp fra en kammerat eller en voksen kan ordet på kortene læses op efterfulgt af den korte sætning, der hjælper med ordets betydning. Til ekstra træning er der på bagsiden af kortene et skrivehus, hvor ordet kan skrives med en vaskbar tusch. Dette kan øves igen og igen, indtil barnet hurtigt og sikkert kan læse og skrive de 120 ord.


Fra 6 år