Outlet udsalg lige nu - gør et godt køb

 

Tegn til tale DVD - 17 små film med dagligdagsemner

Ny pris 199,00 kr Normalpris 275,00 kr
På lager
SKU
23-1185
 • Fragt fra 39,- kr.

  Bestil inden kl. 14 og modtag pakken dagen efter.

 • Vi bytter med et smil

  30 dages fuld returret

 • 5 Stjerner på Trustpilot

  Vi sætter en ære i 100% tilfredse kunder og kvalitets produkter.

 • Sikker Nethandel

  Godkendt af E-mærket. Danmarks garanti for sikker e-handel.

Tegn Til Tale DVD

DVD'en indeholder 17 små film, hvor der bruges Tegn Til Tale. Ideen er, at fortællingen skal være det primære indhold og tegnene blot et naturligt element. Der bliver præsenteret over 400 tegn gennem emner som:

Aftensmad * Badeværelset * Dyr og Zoo * Farver * Frokost og drikkevarer * Frugt * Fødselsdag * Hverdagsord * Legetøj * Morgenmad * Personer og følelser * Sove * Spørgeord * Tal og tælle * Transport og steder * Tøj * Udenfor

På DVD'en kan man efterfølgende vælge at se en tegngennemgang til de forskellige emner. Tegngennemgangen er tænkt til lærere, pædagogoer og forældre.

DVD´en er et naturligt supplement til et kursus i Tegn Til Tale. Se et kort uddrag af filmen nedenstående.

 

Anmeldelse af "Tegn til tale DVD"

Jeg har købt DVD'en til min dreng Oliver på 8 år, som bruger tegn til tale og som har kommunikations vanskeligheder. Jeg er vildt med filmen og Oliver endnu mere, han forsøger ivrigt at gøre tegnene efter og tale efter. DVD'en er for ham børnetime, hvor han genkender og samtaler med, fidusen er at han samtidig lærer nye tegn og hans forældre får opfriske deres. DVD'en kan varmt anbefales. Skrevet af Anja Harms, mor til Oliver.

GRATIS FIF OG NYHEDER