Tegn til tale DVD - 17 små film med dagligdagsemner

På lager
Varenummer: 23-1185

inkl. moms DKK 275,00

Specialpris DKK 199,00

  •   Bestil før kl. 14 i hverdagene, og modtag pakken dagen efter
  •   Fragt fra 29,- kr og gratis ved køb over 499,-
  •   Julegaver kan byttes indtil 31. januar
  •   Gratis gaveinpakning  - skriv "julegaver" i kommentarfeltet under bestilling

Tegn Til Tale DVD


DVD'en indeholder 17 små film, hvor der bruges Tegn Til Tale. Ideen er, at fortællingen skal være det primære indhold og tegnene blot et naturligt element. Der bliver præsenteret over 400 tegn gennem emner som:


Aftensmad * Badeværelset * Dyr og Zoo * Farver * Frokost og drikkevarer * Frugt * Fødselsdag * Hverdagsord * Legetøj * Morgenmad * Personer og følelser * Sove * Spørgeord * Tal og tælle * Transport og steder * Tøj * Udenfor


På DVD'en kan man efterfølgende vælge at se en tegngennemgang til de forskellige emner. Tegngennemgangen er tænkt til lærere, pædagogoer og forældre.


DVD´en er et naturligt supplement til et kursus i Tegn Til Tale. Se et kort uddrag af filmen nedenstående.Anmeldelse af "Tegn til tale DVD"


Jeg har købt DVD'en til min dreng Oliver på 8 år, som bruger tegn til tale og som har kommunikations vanskeligheder. Jeg er vildt med filmen og Oliver endnu mere, han forsøger ivrigt at gøre tegnene efter og tale efter. DVD'en er for ham børnetime, hvor han genkender og samtaler med, fidusen er at han samtidig lærer nye tegn og hans forældre får opfriske deres. DVD'en kan varmt anbefales. Skrevet af Anja Harms, mor til Oliver.