Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Spil, lege og andre aktiviteter

Vi har i denne kategori samlet en række læringsredskaber, der kan inddrages i matematikundervisningen så den bliver både sjov, spændende og effektiv. Læring gennem legen kan dog også foregå andre steder end i klasselokalet og det kan være med til at udvikle børnenes forståelse for matematikken. Læring gennem leg kan sagens foregå i børnehaven, på fritidshjemmet, eller hjemme ved mor og far.

Leg med matematikken

Det er almindeligt anerkendt, at den stillesiddende matematikundervisning hvor eleverne udelukkende sidder på deres pladser og modtager læring fra tavlen, ikke er den bedste måde at lære på for alle børn. Derimod kan en alsidig undervisning, der inkluderer bevægelse og leg i matematiktimerne gavne elevernes evne til at kunne forstå stoffet og omsætte matematikken til praksis… og så gør det jo heller ikke noget, at børnene har det sjovt i mens de lærer.  

Lærings- og legeredskaber til de mindste og de større børn

I denne kategori finder du både legeredskaber, der kan medvirke til at introducere de mindste for matematikkens verden, men der er også spil og puslespil, der er målrettet de lidt større børn. Her kan barnet gennem leg og spil for eksempel lære at anvende de 4 regnearter i form af kortspil.

Hos ABCleg står vi naturligvis til rådighed med hjælpe og vejledning til hvorledes redskaberne kan anvendes i matematikundervisningen eller inddrages i legen i jeres institution.