Bestil inden kl. 14 og modtag pakken dagen efter | Julegaver byttes indtil 31/1 | Gratis gaveindpakning

Sortering

Sortering, optælling, stabling og systematisering er en rigtig god måde, at give barnet en grundlæggende forståelse for matematikkens univers. Gennem sorteringslegen stifter barnet bekendtskab med mange af matematikkens grundlæggende elementer. Sortering inddrager således både forståelsen af tal, mængder og geometri, samtidig er sorteringslegen med til at styrke barnets motoriske evner.
Faldende orden
 1. Learning Resources® - Sorteringssæt 620 stk. LSP0217-UK newprod11
  Learning Resources® - Sorteringssæt 620 stk.

  Med mere end 620 farverige manipulativer er dette massive sorteringssæt perfekt til undervisning i mønster, sortering og sekventering.

  Udsolgt - på vej til lager
  595,00 kr
 2. Melissa and Doug - Sorteringsbræt 7-10379
  Melissa and Doug - Sorteringsbræt

  Et flot og gennemført geometrisk sorteringsbræt i træ. Gennem leg lærer barnet om geometri og farver via disse forskellige figurer i flotte farver.

  På lager
  99,95 kr
 3. PlanToys - Sorteringslegetøj bikuber 15-4125 newprod11
  Udsolgt
  PlanToys - Sorteringslegetøj bikuber

  Fremmer udvikling af finmotorik, at tælle og farvegenkendelse.

  Udsolgt
  249,95 kr
Faldende orden

Legeredskaber til sortering

Hos ABCleg har vi en række redskaber der er perfekte til de mindste børns sorteringslege. De lækre trælegesæt fra Plantoys er målrettet de mindste, her kan de små børn gennem stable- og sorteringslege stifte bekendtskab med de geometriske figurer. For de lidt større børn, er det store sorteringssæt fra Learning Ressources det perfekte valg. Sættet indeholder 620 farverige elementer og sorteringsskåle. Her kan barnet derfor rigtig folde kreativiteten ud.

Vi er klar til at vejlede dig

Hos ABCleg står vi klar til kompetent rådgivning når du skal købe undervisningsmaterialer til din institution. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for inspiration til hvordan de bringes ind i undervisningen, er du derfor altid velkommen til at kontakte vores dygtige kundeteam.