Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Sortering

Sortering, optælling, stabling og systematisering er en rigtig god måde, at give barnet en grundlæggende forståelse for matematikkens univers. Gennem sorteringslegen stifter barnet bekendtskab med mange af matematikkens grundlæggende elementer. Sortering inddrager således både forståelsen af tal, mængder og geometri, samtidig er sorteringslegen med til at styrke barnets motoriske evner.

Legeredskaber til sortering

Hos ABCleg har vi en række redskaber der er perfekte til de mindste børns sorteringslege. De lækre trælegesæt fra Plantoys er målrettet de mindste, her kan de små børn gennem stable- og sorteringslege stifte bekendtskab med de geometriske figurer. For de lidt større børn, er det store sorteringssæt fra Learning Ressources det perfekte valg. Sættet indeholder 620 farverige elementer og sorteringsskåle. Her kan barnet derfor rigtig folde kreativiteten ud.

Vi er klar til at vejlede dig

Hos ABCleg står vi klar til kompetent rådgivning når du skal købe undervisningsmaterialer til din institution. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for inspiration til hvordan de bringes ind i undervisningen, er du derfor altid velkommen til at kontakte vores dygtige kundeteam.