Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Geometri

Verden er fuld af former, og de kan ikke altid være helt nemme at holde styr på. Geometrisk legetøj er ikke bare noget de fleste børn bruger talløse underholdende timer sammen med, det kan også hjælpe med at gøre virkeligheden mere håndgribelig. Børn kan lære at genkende og sammenligne geometriske former fra deres legetøj og den virkelige verden, og på den måde lære at forstå alle de spændende ting omkring dem.

Gå på opdagelse i geometriens verden

Matematik er andet end tal, det er også former og figurer. Denne del af matematikken hedder geometri og den har rødder tilbage til det gamle Grækenland. Når der for eksempel skal beregnes arealer og rumfang, er det geometrien vi har fat i. Geometrien spiller også en afgørende rolle for eksempel design og arkitektur. Derfor er geometri en vigtig del af matematikken og matematikundervisningen. Børn kan lære de geometriske former at kende allerede fra en tidlig alder. Legetøj med figurer i forskellige former gør nemlig, at barnet gennem legen, tidligt bliver introduceret til geometriens verden.

Leg med geometrien – gå på opdagelse i kategorien

Vi har i denne kategori samlet en række produkter, hvor barnet kan stifte bekendtskab med geometrien gennem legen. For de mindste er puttekassen et oplagt legetøj. Med dette klassiske stykke legetøj, skal barnet finde det hul, der har den form, som passer til figuren. Geometri-tavlen giver på samme vis barnet kendskab til geometriens figurerer og former. Legetøjet er alt sammen i høj kvalitet og fremstillet af træ. For de lidt større børn i indskolingsalderen, er det interaktive læringsmateriale ”Hvilken geometrisk form” perfekt. Her skal barnet ved hjælp af en hot-dot pen løse forskellige geometriske opgaver. Dette sæt består af i alt 40 sjove opgaver.