Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

De fire regnearter

Plus, minus, division og gange, er grundstene for matematikundervisning, og ethvert barn kan fortælle, at de ikke altid er nemme. Men det er også noget af det vigtigste at lære, da det er matematik, som man bruger igennem hele sit liv. Derfor er det vigtigt at tilbyde så inkluderede undervisningstyper som muligt, så alle børn kan følge med. Af den grund, tilbyder vi læringsgenstande til dem som foretrækker både skriftlig, visuel og fysisk undervisning.

1+1 er 2

Når barnet har lært tallene og deres værdi at kende, er det næste skridt at lave regnestykker. Det første regnestykke, der skal læres er at lægge tallene sammen. Regnestykker med + er dog kun én af de fire regnearter. Regnearterne inkluderer også minus, gange og division. Selvom der i dag findes mange muligheder for at regne via elektroniske hjælpemidler, er det helt nødvendigt at have en forståelse af regnearterne, for at kunne begå sig i arbejdslivet. Det behøver dog ikke være kedeligt, at lære hvordan man lægger tallene sammen, trækker dem fra hinanden eller ganger og dividerer.

Leg med regnearterne

Hos ABCleg har vi samlet en række læringsredskaber, som gør det både sjovt og spændende for barnet at lære regnearterne. Et læringstæppe giver barnet mulighed for at være fysisk aktiv, når gangetabellen skal læres. Store gulvbrikker med tal kan ligeledes anvendes, når regnearterne skal indlæres og de giver ligeledes mulighed for at variere undervisningen i regnearterne, så undervisningen ikke kun består af den klassiske tavleundervisning efterfulgt af opgaveløsning. Hos ABCleg vil vi gerne rådgiver dig om, hvordan du kan inddrage læringsredskaberne på jeres institution, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne i vores webshop eller gerne vil inspireres til hvordan du kan inddrage dem i undervisningen.