Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Basismaterialer

Matematiklæringen kan med ganske få hjælpemidler gøres sjov, underholdende og spændende. I denne kategori har vi samlet nogle af de basismaterialer, der kan inddrages i matematiklæringen, det gælder uanset om læringen foregår i skoleklassen eller i daginstitutionen. Her finder du terninger, stopure, legepenge, timeglas og mange andre basismaterialer, der kan medvirke til at understøtte en aktiv og inddragende matematikundervisning - der samtidig er sjov, spændende og underholdende for barnet

Sæt fokus på læringsstile i matematikundervisningen

Der findes ikke kun én måde at lære på og børn har forskellige præferencer, når det gælder den måde, som de bedst tilegner sig viden. Netop derfor, er det vigtigt at tilrettelægge undervisningen så den er alsidig og tager højde for de forskellige læringsstile. Dette kan blandt andet ske ved at inddrage nogle af de læringsredskaber til matematikundervisningen, som du finder i denne kategori eller de andre matematik-kategorier på ABCleg.

Spørg os bare

Vi vil meget gerne bistå med vejledning om hvordan, I kan inddrage de forskellige læringsredskaber i matematikundervisningen. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere om hvordan redskaberne kan anvendes i undervisning eller legeaktiviteter på din institution.