Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Læringstæpper

Her finder du et stort udvalg af vores mange læringstæpper til børn. Læringstæpper er gode både til børneværelset og til institutioner. Læringstæpperne kombinerer læring og leg i ét samt viser det barnet, at det sagtens kan være sjovt, at lære nye spændende ting. Vi fører et stort udvalg af læringstæpper, så du kan finde lige præcis det tæppe, som du ønsker. Der findes tæpper, hvor barnet kan lære tal, alfabet, geografi, billedgenkendelse og meget mere. Dette er altså en rigtig sjov måde for barnet, at lære mange forskellige ting på, som vil være til stor gavn for dem, på deres fremtidige læringsrejse. Du kan lade vores læringstæpper være det centrale sted i hjemmet eller i institutionen. Det giver den fordel at tæppet altid er fremme og klar til at blive udfordret, både med en voksen eller af barnet alene.

Det er bestemt ikke altid at alt læring er lige sjovt – både børn, unge og voksne har formentlig oplevet dette før. Det gælder derfor oftest om at være kreativ, når det kommer til indlæring. Det kan også ofte kræve ekstra kræfter, for at barnets koncentration bliver vedligeholdt i længere tid ad gangen. Hvis man har en metode, hvorpå spil og leg bliver kombineret, vil dette hjælpe til at fastholde barnet i læringsprocessen i længere tid. Gå på opdagelse i vores store udvalg og gør læringen for børnene sjovere fremover!

Få barnet aktivt med i læringsprocessen

Det er ingen hemmelighed at børn elsker at lege. Hvis barnet kunne vælge mellem at lege eller at lære om solsystemet, så er der rigtig mange børn der klart ville vælge at lege. Derfor er vores læringstæppe om solsystemet genialt, da de kan gøre begge dele samtidig. Hvis barnet er aktivt med i læringsprocessen, vil barnet også fra en tidlig alder føle at de er 100% inkluderet. Det kan også give en fordel i forhold til barnets hukommelse, at gøre brug af et legetæppe. Barnet kan selv undervejs i læringen opfinde små huskeregler, som fx at huske efter farver eller billeder, når man lære alfabetet, tallene eller solsystemet.

Klæd barnet godt på til skolelivet med gulvtastaturet

I dag er computere blevet en integreret del af skolegangen, og derfor kan det være en fordel at lære barnet i en tidlig alder, hvordan et helt almindeligt tastatur egentlig bruges. Hos os kan du finde forskellige læringstæpper, som ligner rigtige computertastaturer. Tæpperne fås i store størrelser, så barnet kan hoppe rundt på tæppet og på den måde holde aktiviteten i gang under læringen. Gulvtastaturet kan både bruges i hjemmet og i institutioner – barnet lærer blandt andet om bogstavindlæring, vokaler, konsonanter og stavning generelt. Derudover får de fornemmelsen af, hvilke bogstaver der egentlig sidder på hvilke knapper.  

Lær børnene om de mange følelser ved hjælp af gulvbrikker

Der er mange ting, som børn skal lære allerede fra helt små. En vigtig ting, som barnet skal lære, er alle følelserne. Det er enormt givende, hvis børn lærer omkring følelser allerede fra helt små. Vores gulvbrikker om følelser er her en super mulighed, for at lære barnet omkring forskellige følelser, på en sjovere måde. Det kan være svært for barnet at sætte ord på sine følelser – her vil de kunne lære omkring de mange følelser, der findes og hvordan man kan sætte ord på de forskellige. Med disse gulvbrikker vil de lære om følelser ved hjælp af ord og kroppen, så de holdes aktive og nysgerrige.