Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Stavning

Den nemmeste måde børn bliver trygge ved bogstaver og stavning, er når de have det i tankerne så ofte som muligt. Vores produkter er udviklet, i samarbejde med dygtige og fremsynede lærere og pædagoger, til at undervise og underholde på samme tid. Og hvilken bedre måde er der, at gøre dem glade for at skrive, end at forbinde det med sjov og leg. Det er ikke meningen at børn skal hænge med hovedet, når man foreslår dem, at øve deres træne deres faglighed. Prøv for eksempel at tage på bogstavsfiskeri eller stav til de 120 hyppigste ord.

Gør alfabetet til en leg

Alle børn, der nærmer sig skolealderen, eller er i de første skoleår er nysgerrige og synes det er sjovt at lære nyt. Det kan ofte være en god idé, at starte med at lære alfabetet allerede inden barnet begynder i skole. Vi har bogstavfigurer, bogstavmagneter og store bogstavkort, der giver barnet et visuelt indtryk af bogstaverne. Herudover har vi stofbogstaver og ”klem mig” alfabeter hvor barnet har mulighed for at røre ved og mærke bogstavets form. Disse bogstaver egner sig både til børnehaven, fritidshjemmet og de mindste klasser.

Stavning – fra bogstaver til ord

Når barnet har lært bogstaverne at kende er det næste skridt, at barnet skal sætte bogstaverne sammen til ord. Her har vi også spil og bøger, der motiverer og inspirerer barnet til at stave. Med sjove spil, som for eksempel ”Hop og lær” skal barnet bruge hele kroppen i legen, da der skal hoppes og samles bogstaver. Eller hvad med sjove stavepuslespil, hvor barnet skal danne ord ud fra billederne i puslespillet? Dette er blot nogle af de spændende varer vi har på hylderne når det gælder stavning, som også egner sig perfekt til institutioner.