Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Sproglig opmærksomhed

Det er essentielt, når børn skal lære at læse, at udvikle en forståelse for sprogets mønstre og nuancer. Sproglig opmærksomhed er et begreb brugt om den del af indlæringsprocessen, hvor man ikke bare fokuserer på bogstaver. Her lærer børnene hvad der danner et ord, og hvordan ordene ændrer sig, efter hvordan de bliver brugt. Det er det, som sammen med kendskab til bogstaver og en masse øvelse, til sidst danner evnerne, til selv at læse og skrive.

Sproglig opmærksomhed er en hjørnesten i barnets læring

Sproglig opmærksomhed er en essentiel del af det, at beherske sproget. Det gælder både i tale og på skrift. Hvis barnet har sprogforståelse og udvikler udtalen af sproget, har barnet også lettere ved at blive dygtige til læsning og skrivning. Derfor skal børn hele tiden stimuleres til at sætte ord på deres verden og omgivelser. Det er netop derfor, at vi i denne kategori har samlet en række produkter, som inspirerer barnet til at bruge og udvikle sproget - og herved styrke den sproglige opmærksomhed. 

Det skal være sjovt at lære sproget

Læring behøver ikke være kedeligt. Ja faktisk skal det helst ikke være kedeligt, det må gerne være sjovt og hyggeligt. Netop derfor kombinerer produkterne i denne kategori læring med underholdning. Vi har spil, pegekort, sangbøger, højtlæsningsbøger, gulvbrikker, malebøger og mange andre produkter, der har det til fælles, at de alle er med til at udvikle barnets sproglige kompetencer. Produkterne er velegnede til brug i børnehaven og børnehaveklassen, samt de mindste skoleklasser. Vi har stor viden omkring de enkelte produkter og i hvilke læringssituationer de kan inddrages. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne i denne kategori eller i webshoppen generelt.