Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Børneskrivning

Børnestavning er en veldokumenteret undervisningsform, hvor man lærer børn at stave, ved at lade dem stave ordene, som de lyder i deres hoveder. På denne måde bliver børn trykt introduceret til skriveprocessen, uden konstant at skulle blive afbrudt af skriftsprogets mange regler. Igennem børnestavning bliver bogstaverne forplantet i børnenes hoveder. Når undervisningen samtidig består af læsetræning og gradvise rettelser, er det en meget effektiv måde, at lære børn at skrive. Hos Abcleg har vi udviklet og indhentet et bredt sortiment af produkter, specifikt udviklet til at fremme denne process.

Skrivning for de mindste

Børn kan sagtens begynde at skrive allerede fra børnehaveklassen. Børneskrivning bliver en stadig mere vigtig del af barnets skriftlige sprogudvikling. Børneskrivning handler om, at barnet skriver ordet nøjagtig som det lyder. Herved får barnet mulighed for, at prøve kræfter med det skrevne sprog. Herfra kan barnet lære at skrive korte ord og danne mindre sætninger. For at understøtte børneskrivningen, har vi i denne kategori samlet en række læringsprodukter, der kan medvirke til at udvikle barnets skriftlige evner.

Undervisningsmaterialer til børneskrivning

Når barnet skal i gang med børneskrivningen findes der undervisningsmaterialer, der kan inddrages i undervisningen, så det bliver lettere for barnet at få taget hul på skrivningen. Et af de mest populære redskaber er ABC Skriveoversigten. Med skriveoversigten kan barnet øve sig i, at få styr på hvert enkelt bogstav, så det næste skridt kan tages og barnet kan begynde at sætte bogstaverne sammen til ord. Vi har også sjove spil og opgavehæfter, der kan hjælpe barnet med at få styr på bogstaverne på en sjov måde.

Hos ABCleg står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig og din institution med at finde de læringsprodukter, der passer til jeres institution. Så tøv ikke med at kontakte os.